Tabu
HobbySlider

Iarna la tara – fotografii Sorin Onisor

In zonele rurale, iarna este un pic diferita fata de orase. Confortul casei incalzite din oras, nu este la fel de usor de obtinut la tara, unde pentru majoritatea oamenilor principala sursa de incalzire este soba.

Cu toate acestea, linistea din zonele rurale este amplificata iarna, dand si mai tare senzatia unui taram de poveste.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam, fie ca e primavara, vara, toamna sau iarna. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/descopera-frumusetea-iernii-prin-fotografiile-lui-sorin-onisor/

http://www.tabu.ro/fotografie-sufletul-satului-romanesc-bucovina-4/

http://www.tabu.ro/fotografie-cu-sorin-onisor-apuseni/

 

ARTICOLE SIMILARE

American Music Awards 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Ce riscă Meghan Markle dacă va naște acasă

Andreea Damian

Femeile sunt mai bine reprezentate în literatura secolului 19 decât în cea modernă

Dora Constantinovici

Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Andreea Damian

Ce schimbare! Selena ex Candy, ședința foto sexy

Tabu Tabu

Cum a reacționat tatăl Rihannei când a aflat că va fi bunic

Andreea Damian

Scrie un comentariu