Home > Hobby > Iarna peste Romania – fotografii Cristiana Apostol

Iarna peste Romania – fotografii Cristiana Apostol

Farmecul zapezii este resimtit de la mic la mare si nici iarna asta nu ne-a dezamagit.

Culorile iernii nu se rezuma la albul zapezii. Noaptea, cel putin, se pot observa schimbari ale luminii, ale cerului si ale tuturor elementelor naturii.

Cristiana Apostol ne prezinta saptamana aceasta cateva fotografii realizate pe timpul noptii in zona Moeciu, iarna.

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Foto: Cristiana Apostol

Articole asemanatoare
De ce ne e foame (și ne îngrășăm puțin) în sezonul rece – nu e o legendă!
De ce merită să aștepți și să consumi dovleacul de toamnă – iarna
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum sa improspatezi atmosfera de acasa in lunile de iarna

Comenteaza acest articol

Iarna peste Romania – fotografii Cristiana Apostol

by realitatea   1 min
0