Home > beauty > Iarna poţi arăta cu 5 ani mai în vârstă

Iarna poţi arăta cu 5 ani mai în vârstă

Cercetătorii britanici au realizat un studiu pentru a observa care sunt efectele iernii asupra femeilor. Pe lânga cele pe care le ştiam, cercetatorii au descoperit că iarna poate cauza o serie de probleme precum îmbătrânirea pielii, creşterea în greutate, un risc crescut de dezvoltare a osteoporozei şi a cancerului, şi pentru femeile însărcinate, efectele pot conduce până la probleme de sănătate ale bebeluşilor, ne informeaza dailymail.co.uk.

Conform studiului, ochii par cu aproape 5 ani mai în vârstă în timpul iernii. Experţii care au studiat 5000 de femei pentru realizarea acestor cercetări, au declarat că pungile şi cearcănele apar sub ochi extrem de pronunţate în lunile reci, datorită lipsei luminii soarelui, obţinând astfel şi o piele palidă. În plus, scăderea nivelului de vitamina D, care este vitală pentru sănătatea oaselor, este generată de corp, atunci când este expus la soare.

„Acest deficit de vitamina D conduce şi la crearea cercurilor închise în jurul ochilor şi a pungilor, creând impresia că ochii au îmbătrânit cu 4-7 ani.”, a declarat Dr. Mark Binette pentru DailyMail.

Articole asemanatoare
Cum sa improspatezi atmosfera de acasa in lunile de iarna
Cum iti pregatesti patul pentru iarna?
Afla de la experti cum sa acoperi cearcanele
Iarna la tara – fotografii Sorin Onisor

Loading...

Comenteaza acest articol

Iarna poţi arăta cu 5 ani mai în vârstă

by   1 min
0