Tabu
Image default
BEAUTY

Iarna poţi arăta cu 5 ani mai în vârstă

Cercetătorii britanici au realizat un studiu pentru a observa care sunt efectele iernii asupra femeilor. Pe lânga cele pe care le ştiam, cercetatorii au descoperit că iarna poate cauza o serie de probleme precum îmbătrânirea pielii, creşterea în greutate, un risc crescut de dezvoltare a osteoporozei şi a cancerului, şi pentru femeile însărcinate, efectele pot conduce până la probleme de sănătate ale bebeluşilor, ne informeaza dailymail.co.uk.

Conform studiului, ochii par cu aproape 5 ani mai în vârstă în timpul iernii. Experţii care au studiat 5000 de femei pentru realizarea acestor cercetări, au declarat că pungile şi cearcănele apar sub ochi extrem de pronunţate în lunile reci, datorită lipsei luminii soarelui, obţinând astfel şi o piele palidă. În plus, scăderea nivelului de vitamina D, care este vitală pentru sănătatea oaselor, este generată de corp, atunci când este expus la soare.

„Acest deficit de vitamina D conduce şi la crearea cercurilor închise în jurul ochilor şi a pungilor, creând impresia că ochii au îmbătrânit cu 4-7 ani.”, a declarat Dr. Mark Binette pentru DailyMail.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham dezvăluie cei cinci pași din rutina sa de dimineață

Andreea Damian

HORROR! O supervedeta, cu unghii murdare, rani si calcaie crapate!

realitatea

Semințele de brad alb, beneficii incredibile pentru piele

Andreea Damian

Iubesc…

realitatea

Tendința Fox Eye continuă să se răspândească. Dar criticii insistă că e rasistă

Andreea Damian

Alchimie: Dior Homme Sport

realitatea

Scrie un comentariu