Tabu
Image default
BEAUTY

Iarna poţi arăta cu 5 ani mai în vârstă

Cercetătorii britanici au realizat un studiu pentru a observa care sunt efectele iernii asupra femeilor. Pe lânga cele pe care le ştiam, cercetatorii au descoperit că iarna poate cauza o serie de probleme precum îmbătrânirea pielii, creşterea în greutate, un risc crescut de dezvoltare a osteoporozei şi a cancerului, şi pentru femeile însărcinate, efectele pot conduce până la probleme de sănătate ale bebeluşilor, ne informeaza dailymail.co.uk.

Conform studiului, ochii par cu aproape 5 ani mai în vârstă în timpul iernii. Experţii care au studiat 5000 de femei pentru realizarea acestor cercetări, au declarat că pungile şi cearcănele apar sub ochi extrem de pronunţate în lunile reci, datorită lipsei luminii soarelui, obţinând astfel şi o piele palidă. În plus, scăderea nivelului de vitamina D, care este vitală pentru sănătatea oaselor, este generată de corp, atunci când este expus la soare.

„Acest deficit de vitamina D conduce şi la crearea cercurilor închise în jurul ochilor şi a pungilor, creând impresia că ochii au îmbătrânit cu 4-7 ani.”, a declarat Dr. Mark Binette pentru DailyMail.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Andreea Damian

MISS FACEBOOK, Iulia Mladin, seminud in sauna! FOTO!

Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion

Andreea Damian

Studiu: Vârfuri despicate? Duşul e de vină

Frumusetea e in mainile tale!

Daniela Crudu a ajuns la 40 de kilograme si sufera de anorexie severa!

Scrie un comentariu