Tabu
BEAUTY

Iată care sunt beneficiile unui scrub natural cu ingrediente din bucătărie

Fie că este vorba doar de ten sau corp, exfolierea este importantă pentru ingrijirea pielii. Pentru a-ți prepara un scrub natural ai nevoie de ingrediente precum: cafea, zahăr, sare sau mălai. Da, ai citit bine. Cu aceste ingrediente pe care le gasești în bucătăria ta, iți vei prepara un scrub natural benefic pielii.

Exfolierea îndepărtează celulele moarte de piele, o ajută să se regenereze și îi oferă strălucire corpului tău. Un scrub cu sare aplicat o dată pe săptămână este benefic atât pentru piele, cât și pentru circulația sângelui și detoxifierea corpului. Exfolierea cu zahăr este un mic răsfăț deoarece poți folosi oricât dorești, fără să îți faci probleme că te vei îngrășa. Mălaiul te va ajuta să îți cureți pielea fără să o iriți. Cafeaua nu este doar un antioxidant, ci și un ingredient care să te ajute în procesul de înfrumusețare. Zațul de cafea te va ajuta să redai strălucirea pielii tale.

Scrub de corp cu lămâie

Dacă mergi la solar sau ai folosit produse autobronzante și ți-au rămas pete mai inchise pe corp, un scrub cu lămâie este soluția. Acesta iți va uniformiza bronzul. Ai nevoie doar de zahăr, suc de lămâie și 3 linguri de ulei. Simplu și rapid.

Scruburile se aplică doar o dată pe săptămână, maxim de două ori. Dupa exfoliere, pielea trebuie să fie hidratata, cu cremă sau cu uleiuri (măsline, migdale dulci sau ulei de cocos).

Specialiștii recomandă scruburile de corp pregătite în casă, în locul celor de pe piață. Așa că ai nevoie doar de câteva ingrediente pentru a-ți răsfăța pielea. Fă-ți timp pentru tine și ai grijă de pielea ta.

ARTICOLE SIMILARE

Rutina de îngrijire a tenului, recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle

Andreea Damian

Aromele Indiei

realitatea

Parfumul ca un tatuaj

8 sfaturi de frumusețe găsite pe TikTok care nu ar trebui reproduse

Andreea Damian

De ce ar trebui să evitați să folosiți crema hidratantă pentru corp pe față

Andreea Damian

Dr Kasem dezvaluie! Ce i-a gasit la sani Oanei Zavoranu

Scrie un comentariu