Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Iată cum vor arăta oamenii peste 100 000 de ani!

Fără o mașină a timpului e dificil să vedem cum vor arăta oamenii peste 100 000 de ani, însă artistul și cercetătorul englez Nickolay Lamm a colaborat cu un expert în genomică pentru a realiza un posibil portret al oamenilor care vor trăi peste 20 000, 60 000 și chiar 100 000 de ani.

În acest posibil scenariu, oamenii vor avea control total asupra genomului uman, astfel ei vor putea să elimine afecțiunile ereditare și să aleagă ce trăsături să moștenească, cum ar fi dantura sau culoarea părului.

Dar dacă un cap mare nu este, azi, o caracteristică de dorit, peste 20 000 de ani capul tuturor va fi mai mare pentru a face loc unui creier mai mare, însă trăsăturile faciale vor fi modelate pentru a reflecta ceea ce majoritatea vor percepe ca fiind atractiv: ochi mari, nas drept și simetrie facială.

Peste 60 000 de ani, capul va fi și mai mare, ochii vor fi, de asemenea, mari, fiind adaptați pentru explorarea spațiului. Oamenii vor alege să aibă pielea mai închisă la culoare și ploapele groase pentru a le proteja de radiațiile nocive ale ultravioletelor de dincolo de stratul de ozon.

Peste 100 000 de ani, fața va fi proporționată astfel încât să se potrivească cu ”proporția de aur” (celebrul raport care indică proporțile pe care trebuie să le aibă fiecare element al feței pentru a avea chipul ideal) și menține simetria perfectă. Oamenii vor avea ochii foarte mari și nări largi.

Foto: Nickolay Lamm/MyVoucherCodes.co.uk

ARTICOLE SIMILARE

ALINA Eremia si DORIAN Popa: POZA care-i va zgudui pe fani!

realitatea

Actorul care a făcut sex cu 13.000 de femei e «catastrofă în pat»!

Aceste clişee ne dor (24): “E părerea mea!”

Jennifer Lopez i-a spus ADIO lui Casper Smart

Juliette Has a Gun a lansat apa de parfum … Not a perfume

realitatea

Taylor Momsen, imaginea noului parfum Galliano

realitatea

Scrie un comentariu