Tabu
Image default
BEAUTY

Iată de ce nu ar trebui să-ți lași niciodată parfumul în baie!

Păstrarea parfumului în baie este probabil cea mai frecventă greșeală de frumusețe.

Este un ritual împărtășit de mulți. Dimineata, după duș, spălat pe dinți, îngrijire și demachiere (în orice ordine doriți), este timpul parfumurilor. Instalat pe un raft mic din baia ta, esența abia așteaptă să fie așezată pe piele.

Cum să te parfumezi? Doar câteva picături plasate pe piele în puncte strategice. Interiorul încheieturilor, sub lobul urechii, în golul gâtului sau chiar în spatele genunchilor… Locuri precise care fac toată diferența. F

În realitate, parfumul nu ar trebui să ajungă niciodată în baie. Mai rău, acest loc ar putea modifica notele parfumului. Într-un videoclip apreciat de aproape 500.000 de oameni de pe TikTok, Emelia O’Toole aka @ProfessorPerfume vrea să repare situația. „Nu ține niciodată parfumul în baie. Când mergi la duș, tot aburul, fluctuațiile constante de temperatură vor veni și îl vor strica mult mai repede decât dacă îl depozitezi corespunzător”, explică ea.

Unde să-ți păstrezi parfumul?

Aceasta este o întrebare care i-ar face pe pasionații de parfumuri să zâmbească. În primul rând, pentru că răspunsul se găsește foarte des în produs. Pe ambalajul multor parfumuri, nu este neobișnuit să vezi cuvintele „a se păstra într-un loc răcoros ferit de lumină și umiditate”. Dovada că baia cu siguranță nu este locul potrivit. Este recomandat să-l lași într-un dulap sau sertar.

ARTICOLE SIMILARE

Gisele Bündchen intr-o ipostaza inedita

ROXANA IONESCU a slabit 15 kg cu creme de la OANA TURCU! Foto incredibile!

Roll-on Deo

realitatea

Feminitate absolută

realitatea

Flora, noul parfum Gucci, inspirat de Grace Kelly

realitatea

Celebrity Make-up: Naomi Campbell

Scrie un comentariu