Home > Lifestyle > Iata DE CE s-a spanzurat ROBIN WILLIAMS

Iata DE CE s-a spanzurat ROBIN WILLIAMS

robin si sotiaTot mai multe detalii ies la iveală în cazul morţii tragice a regretatului Robin Williams, care s-a sinucis luni noapte, la 63 de ani.

Autorităţile americane au declarat marţi seară, într-o conferinţă de presă, că Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare, după ce a încercat să-şi taie venele cu un briceag. “Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între uşa închisă şi cadrul uşii”, a declarat şeriful Keith Boyd. Astfel, tot mai multe publicaţii scot la iveală motivele ce l-au împins pe artist să-şi încheie socotelile cu viaţa. Prieteni apropiaţi ai celui mai talentat actor de comedie de la Hollywood au povestit pentru site-ul american radaronline. com că Robin era extrem de necăjit că la vârsta de 63 de ani a trebuit să se întoarcă din nou pe ecrane din cauza problemelor financiare tot mai mari, fiind nevoit să accepte roluri în filme şi seriale care nu îi plăceau, iar acest lucru îl consuma teribil.

“Robin arăta cumplit. Pierduse foarte mult în greutate şi părea extrem de îngândurat, devenise o umbră”, a precizat un prieten de-al artistului. Totodată, o altă publicaţie scrie că acesta s-a sinucis după o ceartă cu soţia sa Susan Schneider.

Deşi păreau că au o căsnicie perfectă, relaţia celor doi mergea tot mai prost, iar eşecul şi celui deal treilea mariaj l-a împins pe actor la sinucidere. În plus, cei doi soţi dormeau deja şi în camere separate. Susan şi-a văzut ultima dată bărbatul duminică, în jurul orei locale 22.00, când s-a dus la culcare, iar a doua zi aceasta a ieşit să alerge, crezând că Williams doarme în camera de alături, el fiind găsit mort de asistenta sa abia la ora 11.55, când, după mai multe încercări eşuate de a-l contacta pe actor, femeia s-a deplasat la locuinţa acestuia să vadă ce se întâmplă.

Soţia actorului, Susan Schneider, este îndurerată, dar şi atât de terifiată de ceea ce s-a întâmplat, încât nu a mai intrat în casă de la producerea tragediei. Şi asta pentru că asupra morţii actorului planează suspiciunea de sinucidere.

“Susan nu a mai intrat în casă. Am trecut aseară prin faţa locuinţei. Erau flori în faţa casei, dar ea nu era. Nici o maşină, nici o lumină. Nimic. Vecinii spun că Susan refuză chiar şi să se afle în preajma casei, cu atât mai puţin să mai locuiască acolo. Este înfricoşător pentru ea”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.com.

Se pare că în aceste condiţii, Susan plănuieşte să vândă casa, deoarece nu vrea să mai pună piciorul în locuinţa care a fost cămin pentru ea şi soţul ei atâţia ani.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
Robin Williams
Cele mai frumoase lecții de viață oferite de Robin Williams. A șaptea valorează cel mai mult
Celebritati nascute pe 21 iulie!
Cele mai populare cautari pe Google in 2014
OFICIAL: Cauza mortii lui ROBIN WILLIAMS

Comenteaza acest articol

Iata DE CE s-a spanzurat ROBIN WILLIAMS

by   2 min
0