Tabu
LIFESTYLE

Idei de cadouri de 8 Martie pentru femeile foarte ocupate

Dacă iubita ta este o femeie foarte ocupată, probabil îți este greu să alegi un cadou potrivit pentru ea. Acum e la birou, peste câteva minute, când o suni, e la sală, apoi a ajuns într-o întâlnire de afaceri și pe seară are programare la coafor. Programul ei este unul încărcat și ți-e greu să o prinzi din urmă, iar când vine vorba de cadouri pentru ea ești total lipsit de inspirație, pentru că pare că are tot ce și-ar dori? Dacă stai în dubii și nu știi ce să alegi să îi dăruiești de 8 Martie, ai ajuns unde trebuie, pentru că am pregătit pentru tine câteva idei de cadouri ideale pentru femeile ocupate. Iată care sunt acestea!

Un telefon cu dual SIM

O femeie ocupată e aproape imposibil să nu aibă două telefoane. Unul personal și celălalt pentru bussinesul din care face parte. De ce să nu îi ușurezi munca și s-o scapi de grija celui de-al doilea telefon, oferindu-i un telefon dual SIM de calitate, cum este Samsung Galaxy A5? Astfel, va putea să aibă într-un singur loc agenda cu întâlnirile importante la care trebuie să ajungă, programul de după birou, toate contactele de care are nevoie în mod frecvent, o cameră foto performantă, pentru momentele în care ia o pauză și are un mesaj în imagini numai-bun de postat pe Instagram.

Un abonament la catering

Știi cât de mult petrece departe de casă, așa că mai mult ca sigur nu are timp să gătească, cel puțin nu în timpul săptămânii. Ba mai mult, se plânge că ar mai da jos două-trei kilograme și că nu prea are timp să se gândească la calorii, pentru că mereu mănâncă pe fugă tot ce apucă. De ce să n-o ajuți în ambele sensuri și să îi faci o surpriză de 8 Martie – un abonament la un serviciu de catering care gătește sănătos și care să îi ajungă la birou în fiecare dimineață, cu trei mese pe zi. Sigur o vei face fericită că i-ai luat această grijă de pe cap și că nu trebuie să își răspundă de fiecare dată cu greu la întrebarea Eu ce mănânc azi?

O zi la spa

Tocmai pentru că este foarte ocupată, nu reușește să își mai rezerve timp și pentru ea sau o face rareori. O zi la spa ar putea să o scoată din rutină și să îi ofere relaxarea pe care o merită atât de mult! Un masaj cu creme care să îi catifeleze pielea, jacuzzi-ul, sauna sau muzica relaxantă îi vor da un restart și o vor face să se simtă iubită și… frumoasă.

Dacă Ziua Femeii și cheltuielile aferente te-au luat prin surprindere, nu e nevoie să îți faci griji. Ai mereu la îndemână posibilitatea de a apela la un credit până la salariu cu care să îi faci toate poftele iubitei tale, fără a face un efort financiar foarte mare. Merită toată atenția ta și ai toate motivele să îi arăți încă o dată dragostea ta, de 8 Martie.

ARTICOLE SIMILARE

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Andreea Damian

Mituri și adevăruri despre parizience care te vor surprinde

Andreea Damian

Importanta sterilizarii instrumentalului stomatologic

Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!

Ce suma enorma da anual Andreea Esca pentru studiile celor doi copii!

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

realitatea

Scrie un comentariu