Home > Fashion > Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

Crăciun

A fost un an lung, iar perioada care urmează nu va fi tocmai ușoară. Febra cumpărăturilor și a pregătirilor te va copleși. Starea ta de spirit va avea de suferit, însă garderoba îți poate veni în ajutor.

Decembrie e o lună magică, de aceea trebuie să fii veselă. Sărbătorile Crăciunului și a Noului An sunt fără îndoială printre cele mai frumoase perioade alea anului, dar totodată ele sunt și motiv de proastă dispoziție. Stresul și proasta dispoziție din timpul sărbătorilor sunt de obicei o combinație de mai mulți factori, uneori greu de evitat. Poți învăța să le neutralizezi și astfel să te asiguri că proasta dispoziție nu îți strică momentele minunate petrecute cu cei dragi.

A doua joi din luna decembrie este, de obicei, ziua când se dă startul sezonului petrecerilor, iar mahmureala s-ar putea să-ți vină de hac. Să fii tot timpul indispusă nu e o opțiune. Nu e deloc sănătoasă! Pentru ca magia de Crăciun să funcționeze, trebuie să crezi în ea.

Și nu ar fi Crăciun fără o ținută festivă. Sintagma „anotimpul petrecerilor” face ca luna decembrie să sune ca o defilare pe covorul roșu. De Crăciun trebuie să pui pe tine cele mai bune haine din dulap, fie că-l petreci cu familia, fie că-l petreci la restaurant, cu colegii de serviciu.

Anul acesta, la petrecerile de Crăciun de la birou, jacheta tuxedo a înlocuit mica rochie neagră. Tendințele în modă s-au schimbat – de la helanca pe gât și fusta 3 sferturi până la rochița cu paiete, obligându-te să ieși puțin din zona de confort. Ținuta de Crăciun propusă de stiliști e format din jachetă tuxedo, pantaloni negri și bluză din mătase, pentru o notă sexi dar mai discretă.

După ce ai terminat sezonul de băut cu colegii, ai nevoie de o rochie „casnică”, mai confortabilă. Inspirația din acest an vine din Fiicele doctorului March (Little Women), un film american de epocă din 2019, scris și regizat de Greta Gerwig.

 

Articole asemanatoare
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
notre dame
Fără slujbă de Crăciun în catedrala Notre-Dame pentru prima dată în peste 200 de ani
Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii
rochii
Cele mai bune rochii care au scris istoria modei în ultimul deceniu

Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

by Andreea Damian   1 min
1