Tabu
Image default
FASHION Slider

Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

A fost un an lung, iar perioada care urmează nu va fi tocmai ușoară. Febra cumpărăturilor și a pregătirilor te va copleși. Starea ta de spirit va avea de suferit, însă garderoba îți poate veni în ajutor.

Decembrie e o lună magică, de aceea trebuie să fii veselă. Sărbătorile Crăciunului și a Noului An sunt fără îndoială printre cele mai frumoase perioade alea anului, dar totodată ele sunt și motiv de proastă dispoziție. Stresul și proasta dispoziție din timpul sărbătorilor sunt de obicei o combinație de mai mulți factori, uneori greu de evitat. Poți învăța să le neutralizezi și astfel să te asiguri că proasta dispoziție nu îți strică momentele minunate petrecute cu cei dragi.

A doua joi din luna decembrie este, de obicei, ziua când se dă startul sezonului petrecerilor, iar mahmureala s-ar putea să-ți vină de hac. Să fii tot timpul indispusă nu e o opțiune. Nu e deloc sănătoasă! Pentru ca magia de Crăciun să funcționeze, trebuie să crezi în ea.

Și nu ar fi Crăciun fără o ținută festivă. Sintagma „anotimpul petrecerilor” face ca luna decembrie să sune ca o defilare pe covorul roșu. De Crăciun trebuie să pui pe tine cele mai bune haine din dulap, fie că-l petreci cu familia, fie că-l petreci la restaurant, cu colegii de serviciu.

Anul acesta, la petrecerile de Crăciun de la birou, jacheta tuxedo a înlocuit mica rochie neagră. Tendințele în modă s-au schimbat – de la helanca pe gât și fusta 3 sferturi până la rochița cu paiete, obligându-te să ieși puțin din zona de confort. Ținuta de Crăciun propusă de stiliști e format din jachetă tuxedo, pantaloni negri și bluză din mătase, pentru o notă sexi dar mai discretă.

După ce ai terminat sezonul de băut cu colegii, ai nevoie de o rochie „casnică”, mai confortabilă. Inspirația din acest an vine din Fiicele doctorului March (Little Women), un film american de epocă din 2019, scris și regizat de Greta Gerwig.

 

ARTICOLE SIMILARE

Kate Moss, nud de Mario Sorenti

realitatea

Mult negru in Vogue China

realitatea

Controversă: produsele lactate fermentate ar putea proteja împotriva bolilor de inimă

realitatea

Biba Bazar la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Ce au purtat vedetele la MTV Europe Music Awards

realitatea

Soft de inteligență artificială, prea periculos pentru a fi făcut public, spun creatorii săi

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu