Tabu
Image default
lifestyle

Idelier @The Ark!

La începutul lunii martie a avut loc lansarea oficială a primei reviste glossy live din România.

Sub numele Idelier @The Ark!, conceptul oferă un plus de experienţă “cititului” unei reviste tipărite şi propune incursiunea în timp şi spaţiu real printre toate “rubricile” unei reviste glossy: de la “Things to wear” în care designerii români îşi expun cele mai noi creaţii care pot fi probate şi achiziţionate, la zona de beauty, în care au loc demonstraţii
live cu diferite aparate de înfrumuseţare, de la “Beautyful Mind” – canapeaua psihologului, la colţul recomandărilor, în care sunt prezentate ultimele apariţii şi bestseller-uri. Printre momentele speciale care au completat experienţele vizuale, “coverul”  Geanina  Corondan, a inversat rolurile: vedeta a întrebat iar publicul a răspuns, întrebările fiind din cele mai incomode la care chiar Geanina  a raspuns de-a lungul timpului publicaţiilor care i-au solicitat interviuri.  Zona de “cultură” care poate fi citită în orice revistă care se respectă a fost “trăită” alături de Mihaela Teleoaca cu mult-premiata piesă “Fitness”. Evident, dintr-o revistă glossy nu poate lipsi rubrica pe care orice fashionistă o consideră punctul de maxim interes, şi anume pictorialul de modă. La [email protected] Ark sedinţa foto a fost sustinută live de Maria Movileanu, actriţă şi fotomodel cu experienţă, iar imaginile se constituie acum într-o pagină special dedicată pe Facebook, intitulată “Look of The Week”.
Coordonat de Silvia Serban, Idelier este unul dintre primele concept-stores din Bucureşti, un atelier de idei care se adresează persoanelor în căutare de ‘altceva’. The Ark a devenit deja una dintre locurile preferate de întalnire a oamenilor creativi, moderni, nonconformişti din Bucureşti, printr-un design interior minimalist, o viziune complet nouă asupra conceptului de entertainment şi o agendă de evenimente extrem de variate, putând concura usor cu cele mai cool locaţii de gen din Londra, Berlin, Paris sau Amsterdam. Astfel, Idelier Concept Store şi The Ark propun un nou concept, care promovează talentele româneşti şi brand-urile care se fac remarcate prin produse de calitate, originalitate şi care oferă consumatorului experienţe unice.
În “cuprinsul” numărului 2 al revistei live pot fi regăsiţi designerii Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Noha Nicolescu, Alina Botea, Iulia Dima, Edita Lupea, Daniela Tănase, Diana Antohi, Alice Mihai, Carla Szabo, Silvia Şerban, brandurile Lorina Bijoux, Prochaine, Calibre, psihologul Loredana Tudorache, “health&beauty” cu scanerul de scanat imunitatea şi “călcătorul de riduri” şi… multe alte “rubrici” originale.
Pentru a completa tabloul experienţelor pe care publicul le poate încerca în cadrul acestui eveniment, revista şi-a propus ca următoarele personaje ale coperţii să fie alese de.. Maria Sa, Publicul! Aşa că vă invităm, pe dvs “vizitatorii” revistei, pe pagina de Facebook, să ne spuneţi pe care personalitate (din România, deocamdată!) doriţi să o întâlniţi şi să fiţi la curent cu toate noutăţile pe care Idelier le pregăteşte pentru “cititorii” săi. http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100002211081611

În concluzie, 14 si 15 mai, între 11am şi 8pm se desfăşoară numărul 2 al primei reviste live, [email protected] Ark! Save the date & come to experience!

ARTICOLE SIMILARE

Targ vintage si handmade – La Scena

realitatea

Cel mai tare concurs on line din Romania

realitatea

Johnny Depp, într-un nou rol sexi

realitatea

Sarah Jessica Parker nu are o pasiune pentru fashion

realitatea

Brad Pitt, zâmbitor cu șlițul desfăcut

realitatea

MUMIE ambulantă! O rusoaică este MĂCINATĂ de ANOREXIE!

Scrie un comentariu