Tabu
CULTURE

Iggy and The Stooges anuleaza turneul din 2009

Ca urmare a tristei vesti legate de pierderea lui Ron Asheton, Iggy Pop si ceilalti membri The Stooges au anuntat cu regret decizia de a anula concertele programate in cadrul turneului din acest an. In vara lui 2009, Iggy & The Stooges urmau sa sustina un concert la Bucuresti, in cadrul celei de-a treia editii B’ESTFEST.

Chitaristul Ron Asheton a incetat din viata la inceputul acestui an, corpul neinsufletit fiind descoperit pe 6 ianuarie de catre politie, in apartamentul sau din Ann Arbor. Ron Asheton a fost membru fondator al trupei The Stooges, alaturi de Iggy Pop, Dave Alexander si de fratele sau Scott Asheton.

„Hotararea trupei este una fireasca dupa aceasta nefericita intamplare si suntem siguri ca fanii din Romania vor intelege decizia lor. Gandurile si regretele noastre, alaturi de cele ale fanilor, se indreapta spre familia si prietenii artistului in aceste momente de suferinta” a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, organizatorul B’ESTFEST.

„Detalii despre noile confirmari pe afisul festivalului urmeaza a fi facute publice pe parcursul urmatoarelor saptamani”, a adaugat Laura Coroianu.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 1 august

realitatea

Arta în era Instagramului

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 68. Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru pace

Andreea Damian

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Andreea Damian

The Pursuit of Happyness – În căutarea fericirii

realitatea

Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

realitatea

Scrie un comentariu