Home > Lifestyle > Il insala cu un actor? BRAD PITT gata sa o lase pe ANGELINA!

Il insala cu un actor? BRAD PITT gata sa o lase pe ANGELINA!

jolie pittjared letoANGELINA JOLIE (38 de ani) pare că a reaprins dragostea cu Jared Leto (42 de ani), fiind tot mai apropiată de laureatul cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

Actorul Jared Leto i-a căzut iar cu tronc Angelinei Jolie. Presa din SUA scrie că Brad Pitt (50 de ani) este supărat pe partenera sa, care este vizibil copleşită de sentimente pentru Leto, cu care a avut o relaţie în 2004, exact înainte de a se cupla cu el.

“Spune mereu că arată foarte bine şi că este un actor extraordinar”, au dezvăluit surse apropiate cuplului.

Brad Pitt i-ar fi făcut Angelinei şi câteva crize de gelozie când a aflat că viitoarea sa soţie, cu care trebuie să facă nuntă în vara acestui an, se vede tot mai des cu Leto.

Deşi Angelina l-a asigurat că întâlnirile au scop profesional, ea dorindu-l pe actor într-un viitor film al său, Brad începe să aibă dubii cu privire la viitorul mariaj.

Asta şi după ce a aflat că ea a fost foarte îndrăgostită de Leto şi că, la un moment dat, după relaţia eşuată din 2003 cu el, le-ar fi spus unor prietene că “dacă nu a mers cu Jared, mă mulţumesc şi cu Brad”.

Starul i-a dat un ultimatum Angelinei, cerându-i să nu se mai vadă cu Leto, dar, cum ea nu are de gând să facă acest lucru, s-ar putea ca în curând să auzim de o despărţire
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/angelina-jolie-parasita-brad-pitt-aprins-calcaiele-leto-486408.html#ixzz2wrAwquA8

Articole asemanatoare
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Comenteaza acest articol

Il insala cu un actor? BRAD PITT gata sa o lase pe ANGELINA!

by   1 min
0