Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de fiii ei (FOTO)

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai discrete persoane publice din România, mai ales când vine vorba despre familia ei.

Vedeta nu îşi expune copiii pe reţelele de socializare, însă de această dată a ales să facă o excepţie şi a postat o imagine alături de cei doi băieţi.

Ileana a petrecut Revelionul în Dubai. Dar nu a plecat singură, ci însoțită de băieţii ei, de care este extrem de mândră.

Vedeta a postat o imagine, în care apare alături de copii pe care îi are împreună cu  Ion Ion Ţiriac. „La mulți ani! Voi înceta să mai fac urări pentru anul următor și sper doar că va fi mai bine„, a scris Ileana pe Instagram, la descrierea fotografiei.

Ileana Lazariuc a luat pe toată lumea prin surprindere în 2019, când a anunțat că a divorțat de 2 ani, în secret, de Ion Alexandru Țiriac, după 17 ani de relație. Cei doi au avut o relație tumultoasă, presărată cu despărțiri și împăcări.

Anastasia Lazariuc a vorbit despre divorţul fiicei sale.

„Ei, oficial, au divorţat, dar au rămas în relaţii bune. Asta mă bucură foarte mult. Ion este un tată foarte bun şi responsabil, se ocupă de copii, se înţelege foarte bine cu Ileana. Ce-o să fie mai departe nu ştiu, totul e o surpriză în viaţă. Pe mine mă bucură că sunt părinţi buni, că se ocupă de copii, că se înţeleg bine între ei… Celelalte Dumnezeu le va rezolva şi ei între ei. Pe orice părinte îl doare (divorţul copiilor, n.r.), am fost îngrijorată, sunt îngrijorată, dar mă bucură că Ion e un băiat foarte educat, responsabil şi respectuos vizavi de familia mea.”, a mărturisit artista la o emisiune tv.

ARTICOLE SIMILARE

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Tabu Tabu

Ellen Page a anunțat că este transgender

Andreea Damian

Bacteriile fac „striptease” pentru a păcăli antibioticele și supraviețuiesc astfel

realitatea

Cum a fost Ioana Blaj surprinsă de soțul Ducu Ion

Tabu Tabu

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Andreea Damian

Era una dintre cele mai sexy artiste, acum e de nerecunoscut. Transformare radicală după ce a devenit mamă FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu