Tabu
PEOPLE

Ileana Stana Ionescu a făcut 84 de ani. Cum a sărbătorit actrița

Celebra actriță de teatru și televiziune, care s-a retras de pe scenă în urmă cu doi ani, a împlinit pe 14 septembrie vârsta de 84 de ani. Ileana Stana Ionescu este căsătorită cu Andrei Ionescu, partenerul ei de viață de peste 65 de ani, care o protejează și o iubește ca în prima zi.
Actrița a stat acasă, în vila din Pipera unde s-a mutat cu soțul ei în urmă cu 2 ani și cu care au avut de furcă de ceva timp. Însă Ileana Stana Ionescu este ajutată de o femeie cu treburile din casă, care gătește, face curat și curățenie. “Cei de la «Teatrul Naţional» m-au sunat şi au întrebat dacă pot veni câţiva actori, foști colegi de teatru cu Ileana, să aduca flori, să-i facă o surpriză soției mele de ziua ei. Le-am spus că nu e cazul, cu pandemia asta, aşa că au decis să trimită cadouri.

Duminică seara au venit cei mai buni prieteni ai Ilenei, actorii Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, şi Ileana Cernat cu soţul. Acum petrecem împreună, în curtea casei, nu riscăm să ieşim. În rest, suntem bine, sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte, la spectacolele de teatru şi la întâlnirile cu cei dragi şi mersul la cumpărături”, a povestit partenerul de viaţă al actriţei, Andrei Ionescu. Cei doi sunt căsătoriți de peste 60 de ani și au împreună un băiat, medic în partea de nord a Statelor Unite ale Americii. Acolo au și un nepot de 10 ani de care le este foarte dor.

ARTICOLE SIMILARE

Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone

Andreea Damian

Cât costă o noapte de cazare la complexul lui Dan Bittman. Artistul a majorat prețurile

Andreea Damian

Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”

Andreea Damian

Paula Seling, anunț incredibil după 16 ani de căsnicie. Ce a dezvăluit artista despre soțul ei

Andreea Damian

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Andreea Damian

Cine este iubita controversată a lui Bogdan Buta. Fondatorul Untold este acuzat că ar fi făcut sex cu doi băieți

Andreea Damian

Scrie un comentariu