Tabu
Image default
PEOPLE

Ileana Stana Ionescu a făcut 84 de ani. Cum a sărbătorit actrița

Celebra actriță de teatru și televiziune, care s-a retras de pe scenă în urmă cu doi ani, a împlinit pe 14 septembrie vârsta de 84 de ani. Ileana Stana Ionescu este căsătorită cu Andrei Ionescu, partenerul ei de viață de peste 65 de ani, care o protejează și o iubește ca în prima zi.
Actrița a stat acasă, în vila din Pipera unde s-a mutat cu soțul ei în urmă cu 2 ani și cu care au avut de furcă de ceva timp. Însă Ileana Stana Ionescu este ajutată de o femeie cu treburile din casă, care gătește, face curat și curățenie. “Cei de la «Teatrul Naţional» m-au sunat şi au întrebat dacă pot veni câţiva actori, foști colegi de teatru cu Ileana, să aduca flori, să-i facă o surpriză soției mele de ziua ei. Le-am spus că nu e cazul, cu pandemia asta, aşa că au decis să trimită cadouri.

Duminică seara au venit cei mai buni prieteni ai Ilenei, actorii Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, şi Ileana Cernat cu soţul. Acum petrecem împreună, în curtea casei, nu riscăm să ieşim. În rest, suntem bine, sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte, la spectacolele de teatru şi la întâlnirile cu cei dragi şi mersul la cumpărături”, a povestit partenerul de viaţă al actriţei, Andrei Ionescu. Cei doi sunt căsătoriți de peste 60 de ani și au împreună un băiat, medic în partea de nord a Statelor Unite ale Americii. Acolo au și un nepot de 10 ani de care le este foarte dor.

ARTICOLE SIMILARE

Lily Allen dezvăluie că a fost agresată sexual de către directorul studioului de înregistrări

realitatea

Încă un bebeluș regal! Familia prințului se mărește

Andreea Damian

Întâlnire de gradul 3 între solistul Connect-R și actorul Dorel Vișan

Tabu Tabu

Elena Băsescu e pricepută în bucătărie! Ce rețete a oferit fanilor

Tabu Tabu

Alec Baldwin și-a văzut fiica aproape goală pe Instagram iar reacția lui e incredibilă

Andreea Damian

Andra a donat 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balş din Capitală

Tabu Tabu

Scrie un comentariu