Home > Lifestyle > ILIE NASTASE a inselat-o pe BRIGITTE inainte de nunta

ILIE NASTASE a inselat-o pe BRIGITTE inainte de nunta

nastase brigitte“ILIE NASTASE a murit atunci pentru mine”, a declarant ieri sotia acestuia BRIGITTE, povestind cum a interceptat un SMS de amor chiar cu trei zile inainte de nunta! Banateanca a povestit la WOWBiz cum s-a decis sa se transforme in femeia care era odata abia dupa ce a gasit un sms in telefonul sotului ei. “Dupa nunta, sufletul meu era rupt in doua. Eu plangeam, desi toata lumea ma vedea razand. Imi era teama ca o sa imi pierd sotul. Am gasit un mesaj cu 3 zile inainte de nunta, era chiar inainte de nunta si nu puteam sa fac nimic. Cineva ii spunea lui Ilie ca il iubeste mult de tot. O persoana cu care Ilie a facut tot ce a putut sa ma convinga ca nu a avut nimic mai mult decat un flirt telefonic pentru ca eu il neglijasem”, a spus Brigitte la Kanal D.
Sotia lui Ilie Nastase a explicat cum s-a ajuns in acel punct critic in relatia cu fostul jucator de tenis. “Eu il neglijam si ma ocupam de santier, eram cu muncitorii. Nu stiu ce aveam de cap si unde voiam sa aud. Aveam o alimentatie dezechilibrata, ma ingrasasem, facusem fundul mare. Am vrut sa ii arat ca sunt capabila, ca pot fi independenta. Eram o femeie cu fundul mare, o ratusca, nu mai eram femeie. Nu mai aveam pic de feminitate, ma certam cu muncitorii”, a declarat ea.

Brigitte si-a dat seama ca trebuie sa isi salveze relatia, ca ceea ce se intampla cu ea nu era bine si ca a venit timpul unor schimbari radicale. “A trebuit sa primesc o palma foarte dureroasa. Atunci, Ilie a murit pentru mine. Imi doream o persoana dedicata. Am suferit mult. Am fost la biserica. Atunci mi-am dat seama ce trebuie sa fac. Ca trebuie sa redevin femeia perfecta pentru Ilie. Nu stiu ce aveam in capul meu mic si prost. Ma abatusem de la cale. Mi-am analizat prioritatile.La nunta nu am vrut sa ma gandesc la asta, dar m-au afectat. Mi-am dat seama de greselile mele, greseala era in mine. Am analizat ce nu ii place lui. Am decis Sa imi schimb atitudinea, sa imi schimb fata. Am inceput transformarile. Nu ma asteptam sa fie langa mine dupa operatie. El mi-a spus atunci ca ma iubeste oricum as arata”, a dezvaluit bruneta.

Articole asemanatoare
Transformare spectaculoasa pentru Brigitte Sfat! Uite cum arata dupa ce i s-au vindecat operatiile
Brigitte Sfat si-a scos acidul hialuronic din buze! Cum arata acum
Brigitte Sfăt se operează pentru a-şi scoate substanţa cancerigenă din buze
Casnicia cuplului Ilie Nastase – Brigitte scartaie? “Imi spune ca sunt taranca, ca cine l-a pus sa ma ia!”

Comenteaza acest articol

ILIE NASTASE a inselat-o pe BRIGITTE inainte de nunta

by   1 min
0