Home > Agenda > stiri > ILINCA VANDICI il accepta iar pe MARICA

ILINCA VANDICI il accepta iar pe MARICA

Ilinca Vandici (27 de ani) a pierdut şirul despărţirilor şi al împăcărilor cu Ciprian Marica (28 de ani). Totuşi, în present, se pare că cei doi formează din nou un cuplu, iar Click! i-a surprins luând masa împreună.
Din experienţa sa amoroasă de patru ani cu Ciprian Marica, Ilinca Vandici a învăţat multe, aşa că ar putea fi o bună sfătuitoare pentru fetele ai căror iubiţi sunt fotbalişti. Povestea de dragoste a celor doi a început în anul 2009, când roşcata (pe-atunci blondă) prezenta emisiunea “Stele sub lupă”, la Antena 2, şi încerca să-l uite pe Alin Cocoş de care se despăr­ţise în urmă cu şase luni. Pe-atunci, Ciprian Marica juca în Germania, la Stuttgart, şi era un mare cuceritor, având un palmares impresionat de cuceriri în frunte cu Gina Pistol.
Când sperau s-ajungă la altar, s-au despărţit în septembrie 2011 din cauza unei presupuse idile cu Bianca Drăguşanu. Interna­ţio­nalul nu a plâns prea mult după Vandici, căci l-a ajutat Lau­ra Teodoru, o prezentatoare de la Digi24.
Câteva săptămâni a durat idila cu ea, pentru că Ma­rica s-a reîntors la Ilinca, în vara anului trecut.
De-atunci şi până acum, relaţia lor a fost un “du-te vino”. S-au împăcat, apoi s-au ciondănit din nou, iar s-au împăcat şi, s-ar pă­rea că, în prezent, Ilinca şi Ciprian formează iar un ­cuplu.
Foto­re­porterii Click! i-au sur­prins zi­lele trecute în timp ce luau prân­zul împreună. De când i-a expirat contractul cu echipa Schalke04, Marica are mai mult timp de distracţie şi de ieşiri, aşa că a petrecut cu Vandici două ore în restaurant.
La final, cei doi au ieşit separat, pentru a nu stârni probabil suspiciuni. Dacă Vandici a trecut neobservată, Marica a făcut senzaţie pe stradă.
Cu părul gelat şi îmbrăcat ca după revistele de modă, sportivul a întors după el privirile reprezentatelor sexului slab.
DETALII pe www.click.ro.

Articole asemanatoare
MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014
ADELINA PESTRITU si-a furat-o urat de la ILINCA VANDICI
Motivul pentru care Ilinca Vandici nu face plaja topless
Ilinca Vandici, de nerecunoscut! A slăbit şi are cearcăne vizibile

Comenteaza acest articol

ILINCA VANDICI il accepta iar pe MARICA

by   1 min
0