Tabu
lifestyle

ILINCA VANDICI, lovită ÎN DIRECT, în timpul bătăii dintre amantele manelistului Guţă!

Scene incredibile în timpul unei emisiuni TV! Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Cancan TV, a fost lovită, în direct, fiind prinsă la mijloc în bătaia izbucnită între Daniela, amanta lui Nicolae Guţă, şi Narcisa, ‘nevasta’ acestuia.

Adrian Artene şi Ilinca Vandici au intervenit pentru a le linişti pe cele două protagoniste ale scandalului, iar frumoasa prezentatoare a fost victimă colaterală în acest conflict.

Scandalul s-a lăsat şi cu înjurături ca la uşa cortului, spre amuzamentul lui Nicolae Guţă, care a râs chiar şi în momentul în care Daniela şi Narcisa au început să-şi împartă palme şi picioare.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

ASA CEVA NU ATI MAI VAZUT! Pictorial fetish in Mexic facut de romani: FOTO de Gabi Sorea cu Adelina Ade, Nina Strick si Allegra Morte – MISS FREAK

realitatea

ADRIAN CRISTEA o vinde ieftin pe BIANCA DRAGUSANU, cu 1.000 euro

Adrian Silvan Ionescu, colecționarul

realitatea

James Franco și Anne Hathaway, coprezentatori la Oscar

realitatea

Ce n-ati fi nominalizat la Oscar?

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, interviu cu scenaristul Larry Kramer

realitatea

1 comentariu

miki 17 May 2013 at 10:06

ce tot atatea comentarii cu Vandici?are un stil de a vorbi de te scoate din pepeni,are niste picioare de gaina cracanata,isi da prea multa importanta,fata de cat ar avea in realitate,gata cu ea!!!!!!!!!!!!!!la revedere,s-a invechit ,si nu mai prezinta importanta

Răspunde

Scrie un comentariu