Home > Agenda > stiri > Ilinca Vandici şi Adrian Artene, AFARĂ DE LA ACASĂ TV! Uite cine i-a înlocuit

Ilinca Vandici şi Adrian Artene, AFARĂ DE LA ACASĂ TV! Uite cine i-a înlocuit


Cei doi prezentatori nu mai apar pe sticlă, la postul Acasă TV, începând de marţi, când emsiunea pe care o prezentau are un alt moderator şi este realizată într-o formulă mai ieftină.

Potrivit reportervirtual.ro, Cancan TV, emisiune realizata de Adrian Artene şi de Ilinca Vandici, a ieşit din grila postului Acasa TV. Se pare că managementul staţiilor controlate de Adrian Sârbu a fost nemulţumit de audientele scoase de Cancan TV în competiţie cu alte emisiuni de tip tabloid de seară, precum „Un show pacatos”, de la Antena 1, şi „Wowbiz”, de la Kanal D. Nemulţumirile erau cu atât mai justificate, cu cât cheltuielile pentru emisiuni erau foarte mari.

Cei de la Acasa TV au gasit o variantă mai ieftină să menţină o emisiune tabloidă, astfel că de marţi seară emisiunea a fost înlocuită de o altă variantă, prezentată de Marius Niţă, fost reporter al fostei producţii.

Articole asemanatoare
Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!
MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014
ADELINA PESTRITU si-a furat-o urat de la ILINCA VANDICI
Cei trei chefi de la “MasterChef” au fost CONCEDIAŢI

1 Response

  1. miki

    E de o mie de ori mai simpatic Nita decat cei doi,respectiv Vandici si Artene,s-a gandit bine Sarbu,si in afara de asta Vandici se mai trezea vorbind aiurea,facand gafe de tot rasul

Comenteaza acest articol

Ilinca Vandici şi Adrian Artene, AFARĂ DE LA ACASĂ TV! Uite cine i-a înlocuit

by   1 min
1