Tabu
LIFESTYLE What's hot

Imagine ŞOCANTA! O femeie naşte pe iarba din curtea spitalului, după ce medicii refuză s-o ajute

Revista mexicană “La Razon” a publicat pe prima pagină o fotografie tulburătoare cu o femeie care tocmai născuse pe iarbă, în curtea unui spital. Femeia îi rugase pe medici, timp de două ore, s-o ajute, însă nimeni nu a băgat-o în seamă, scrie New York Daily News.

Cazul tinerei Irma López Aurelio, în vârstă de 28 de ani, i-a scandalizat pe mexicani.
Miercurea trecuta, femeia a ajuns la Spitalul din Oaxaca, în sudul Mexicului, cu mari dureri şi a aşteptat în zadar timp de două ore ca un medic să o ajute. Tânăra a căutat sprijin la asistente şi personalul auxiliar, însă nimeni nu a ajutat-o.
Drept urmare, Irma a ajuns în curtea spitalului, unde a născut pe iarbă un băieţel de 2,4 kilograme. Scena a fost imortalizată de Eloy Pacheco, care a urcat imaginea pe reţelele de socializare.

Acum, autorităţile din Oaxaca au demarat o anchetă pentru a afla de ce i-a fost refuzat femeii ajutorul medical. Organele de anchetă iau în considerare două variante. Pe de o parte, medicii spun că nu au putut s-o pentru că femeia, indigenă, nu înţelegea spaniola. Administratia spitalului a declarat că din cauza stării avansate de sarcina, femeia a fost rugată să aştepte afară pentru ca asistentele să pregăteasca sala, apoi nu a mai fost de găsit.

Pe de alta parte, Organizaţia pentru Drepturile Omului a deschis şi ea o anchetă şi crede că este vorba despre neglijenţă medicală.

ARTICOLE SIMILARE

O absolventa de jurnalism s-a sinucis la 25 ani! Iata MOTIVUL!

Incredibil! Andreea Ibacka a ramas in fundul gol in miezul zilei, in oras!

Maldivele Siberiene sunt de fapt un lac toxic iar influencerii Instagram au fost avertizați

realitatea

Uber va investi în viitor mai mult în biciclete

realitatea

Cum arata in realitate Anahi. Vezi imagini neretusate cu vedeta

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

Scrie un comentariu