Home > Lifestyle > Imagine ŞOCANTA! O femeie naşte pe iarba din curtea spitalului, după ce medicii refuză s-o ajute

Imagine ŞOCANTA! O femeie naşte pe iarba din curtea spitalului, după ce medicii refuză s-o ajute

Revista mexicană “La Razon” a publicat pe prima pagină o fotografie tulburătoare cu o femeie care tocmai născuse pe iarbă, în curtea unui spital. Femeia îi rugase pe medici, timp de două ore, s-o ajute, însă nimeni nu a băgat-o în seamă, scrie New York Daily News.

Cazul tinerei Irma López Aurelio, în vârstă de 28 de ani, i-a scandalizat pe mexicani.
Miercurea trecuta, femeia a ajuns la Spitalul din Oaxaca, în sudul Mexicului, cu mari dureri şi a aşteptat în zadar timp de două ore ca un medic să o ajute. Tânăra a căutat sprijin la asistente şi personalul auxiliar, însă nimeni nu a ajutat-o.
Drept urmare, Irma a ajuns în curtea spitalului, unde a născut pe iarbă un băieţel de 2,4 kilograme. Scena a fost imortalizată de Eloy Pacheco, care a urcat imaginea pe reţelele de socializare.

Acum, autorităţile din Oaxaca au demarat o anchetă pentru a afla de ce i-a fost refuzat femeii ajutorul medical. Organele de anchetă iau în considerare două variante. Pe de o parte, medicii spun că nu au putut s-o pentru că femeia, indigenă, nu înţelegea spaniola. Administratia spitalului a declarat că din cauza stării avansate de sarcina, femeia a fost rugată să aştepte afară pentru ca asistentele să pregăteasca sala, apoi nu a mai fost de găsit.

Pe de alta parte, Organizaţia pentru Drepturile Omului a deschis şi ea o anchetă şi crede că este vorba despre neglijenţă medicală.

Articole asemanatoare
casa
Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi
Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale
Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?
Anca Lungu a NĂSCUT cu o luna ÎNAINTE DE TERMEN! Vezi cum se simt vedeta și copilul ei

Comenteaza acest articol

Imagine ŞOCANTA! O femeie naşte pe iarba din curtea spitalului, după ce medicii refuză s-o ajute

by   1 min
0