Home > Slider > Imaginea adorabilă cu ducii de Cambridge și copiii lor de pe felicitarea de Crăciun

Imaginea adorabilă cu ducii de Cambridge și copiii lor de pe felicitarea de Crăciun

ducii de Cambridge

Felicitarea de Crăciun a ducilor de Cambridge a ajuns în presă mai devreme. Alături de Kate Middleton și de prințul William apar și cei trei copii ai lor, prințul George (6 ani), prințesa Charlotte (4 ani) și prințul Louis (1 an).

Fotogragia de familie îi surprinde pe cei cinci membri ai familiei regale fiind cât se poate de naturali pe o motocicletă vintage cu ataș. Prințul William este așezat pe motocicletă ținându-l în brațe pe mezinul familiei, prințul Louis, în timp ce frații mai mari ai acestuia, George și Charlotte, sunt așezați zâmbitori pe atașul motorului. Kate este așezată în dreapta motorului și se prinde cu mâna dreaptă de ghidon.

Momentan este neclar locul în care a fost făcută poza, având în vedere că imaginea nu a fost dată publicității în mod oficial de către Palatul Kesington. Mesajul care a însoțit ilustrația a fost însoțită de un mesaj simplu: „Vă dorim un Crăciun fericit și un An nou de asemenea!”. Felicitarea a apărut în mediul online prin intermediul Twitter.

Momentan, Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, nu au trimis propria felicitare de Crăciun, aceștia luându-și câteva săptămâni libere de la orice îndatorire pentru a petrece cât mai mult timp cu micul Archie.

În ceea ce privește conținutul felicitării, sursa spune că ar fi auzit că Harry și Meghan au făcut o „selecție a fotografiilor de familie” în care apare și fiul lor Archie Harrison (7 luni). Câteva dintre fotografii, mai spune sursa, ar putea să o includă și pe mama lui Meghan, Doria Ragland. „Harry și Meghan ar vrea să se asigure că unele dintre felicitările lor de Crăciun reflectă faptul că mama ducesei este o parte foarte importantă a familiei lor și că este implicată în creșterea fiului lor Archie”, a declarat o sursă din anturajul ducilor.

Articole asemanatoare
ducii de sussex
Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit
kate middleton
Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun

Comenteaza acest articol

Imaginea adorabilă cu ducii de Cambridge și copiii lor de pe felicitarea de Crăciun

by Andreea Damian   1 min
0