Home > Lifestyle > Imagini de la întâlnirea dintre Bianca şi Cristea la Paris «Eram în pat şi…»

Imagini de la întâlnirea dintre Bianca şi Cristea la Paris «Eram în pat şi…»

Adrian Cristea a vorbit despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu pe perioada în care aceasta era deja doamna Slav. El a dat detalii cu privire la felul în care cei doi au petrecut la Paris şi a prezentat o serie de imagini din timpul acelei excursii.

bianca 2
«Deşi ea spune că regretă că am fost la Paris, nu este aşa. Astfel de declaraţii ale ei m-au dezamăgit pe mine. Sunt mici minciunele, dar o înţeleg. Ea a avut impresia că i-am întins eu o capcană dar nu avea de ce, având în vedere că ştiam ce relaţie are ea cu Victor. Noi am stabilit încă din decembrie să facem această mini-vacanţă. Vroiam să mergem la Praga de Revelion, dar nu s-a putut din cauza situaţiei aşa că am decis să plecăm pe data de 3. De Revelion am vorbit, bineînţeles. Am decis să mergem la Paris pentru că e aproape, e un oraş foarte frumos. Eu m-am ocupat de tot, cum era normal. Am plecat cu avioane diferite şi ne-am văzut la aeroport. Eram doar noi doi. M-a aştepta în afara aeroportului. Ne-am cazat, apoi seara am luat cina împreună, ne-am plimbat, am vorbit, ne-am simţit bine. Am stat trei nopţi, am avut timp că mergem şi la cumpărături. Era relaxată, era OK. Era stresata să nu o vadă cineva în oraş. Ieşea cu ochelari, cu o eşarfă pe cap», a spus Cristea.

«Victor o suna, dar ea nu răspundea. Fotografiile care au apărut pe pagina ei de Facebook nu au fost puse de ea. Ea era cu mine în pat şi pe Facebook apăreau poze cu ea, Victor şi un copil. După ce ne-am întors de la Paris nu ne-am mai văzut. Ea a crezut că totul a fost orchestrat de mine. Am mai vorbit, dar nu ne-am văzut. I-am explicat că nu aveam de ce să-i înscenez aşa ceva. Cel mai rău îmi pare că din cauza tuturor lucrurilor care au apărut la TV au ajuns nici părinţii mei să nu mă creadă pe mine. Eu vreau o femeie stabilă. Bianca nu e aşa, deocamdată», a mai spus el.

bianca 3

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Imagini de la întâlnirea dintre Bianca şi Cristea la Paris «Eram în pat şi…»

by   1 min
0