Tabu
Image default
CULTURE Slider

Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker

La cinci ani de la moartea lui Paul Walker, documentarul despre viața sa este gata și va fi difuzat în Statele Unite de canalul Paramount Network. Acesta se va numi „I am Paul Walker” și va avea premiera pe 11 august.

Primul trailer include mărturii ale apropiaților actorului, printre care fratele și sora lui, creatorul seriei Fast and Furious, Rob Cohen, și colegul de pe platoul de filmare, Tyrese Gibson. Membrii familiei și colegii lui vor vorbi despre Paul Walker pentru prima oară de la moartea acestuia.

Paul Walker a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Regretatul actor a primit acest omagiu sub forma unui documentar pentru a ne aminti ce viață spectaculoasă avea acesta. Filmul va reda aspecte mai puțin cunoscute din viața sa, va etala dragostea sa pentru mașini, dar și pasiunea sa pentru viața subacvatică și implicarea sa în proiecte caritabile. Paul Walker a pus bazele Fundației Reach Out Worldwide, în tentativa sa de a ajuta victimele dezastrelor naturale din întreaga lume.

Paul Walker și-a pierdut viața pe 30 noiembrie 2013, ca pasager într-un Porsche Carrera GT. Prietenul său Roger Rodas îl rugase să dea o tură alături de el pentru a vedea ce este în neregulă cu mașina fabricată în 2005, dar a pierdut controlul volanului. Bolidul s-a oprit într-o copac de pe marginea drumului și a luat foc. Cei doi aflați la bord au murit.

ARTICOLE SIMILARE

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Andreea Damian

Câștigătorii IPIFF 2008

realitatea

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

Tabu Tabu

Targ Fresh Vintage, sâmbătă, 27 iunie

realitatea

Veste tristă pentru fanii „Bridgerton”. Are legătură cu personajul lui Regé-Jean Page

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

Scrie un comentariu