Home > Agenda > Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker

Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker

Paul Walker

La cinci ani de la moartea lui Paul Walker, documentarul despre viața sa este gata și va fi difuzat în Statele Unite de canalul Paramount Network. Acesta se va numi „I am Paul Walker” și va avea premiera pe 11 august.

Primul trailer include mărturii ale apropiaților actorului, printre care fratele și sora lui, creatorul seriei Fast and Furious, Rob Cohen, și colegul de pe platoul de filmare, Tyrese Gibson. Membrii familiei și colegii lui vor vorbi despre Paul Walker pentru prima oară de la moartea acestuia.

Paul Walker a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Regretatul actor a primit acest omagiu sub forma unui documentar pentru a ne aminti ce viață spectaculoasă avea acesta. Filmul va reda aspecte mai puțin cunoscute din viața sa, va etala dragostea sa pentru mașini, dar și pasiunea sa pentru viața subacvatică și implicarea sa în proiecte caritabile. Paul Walker a pus bazele Fundației Reach Out Worldwide, în tentativa sa de a ajuta victimele dezastrelor naturale din întreaga lume.

Paul Walker și-a pierdut viața pe 30 noiembrie 2013, ca pasager într-un Porsche Carrera GT. Prietenul său Roger Rodas îl rugase să dea o tură alături de el pentru a vedea ce este în neregulă cu mașina fabricată în 2005, dar a pierdut controlul volanului. Bolidul s-a oprit într-o copac de pe marginea drumului și a luat foc. Cei doi aflați la bord au murit.

Articole asemanatoare
Paul Walker
Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni
paul walker
„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții
paul walker
Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului
O sa PLANGI cand o sa vezi asta. Cum arata FRATELE lui Paul Walker. O sa-i ia locul in film!

Comenteaza acest articol

Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker

by Andreea Damian   1 min
0