Tabu
Image default
PEOPLESlider

Imagini impresionante cu vila lui Dani Oțil din Corbeanca

Dani Oțil locuiește într-o vilă superbă la Corbeanca. În urmă cu o lună, prezentatorul de televiziune și-a deschis porțile casei și a arătat pentru prima dată cum arată interiorul ei.

Acesta este pasionat de arhitectură și și-a dorit foarte mult să aibă o casă concepută după ideile sale. Așadar, și-a amenajat spațiul după bunul său plac.

Dani și-a cumpărat casa în urmă cu aproape 10 ani cu 100.000 de euro. Deși casa nu era mobilată complet, acesta a vândut garsoniera și s-a mutat în vila spațioasă cu două etaje din Corbeanca. Cu timpul, vedeta și-a amenajat interiorul așa cum și-a dorit. Fără niciun ajutor, prezentatorul tv și-a făcut singur blatul de la bucătărie și dressing-ul, spune el.

Mai mult de atât, Dani Oțil și-a păstrat mai multe obiecte achiziționate acum 10 ani, printre care și o canapea. Într-un interviu, Dani Oțil a precizat că și-a dorit enorm să aibă o cadă rotundă în baia principală. „Mi-am dorit o baie în care să n-am gresie și faianță. Pe aici se vede Soarele sau se pot vedea stelele”, a spus acesta în interviu acordat Love Deco.

În plus, pivnița casei a fost amenajată într-un stil aparte. Dani Oțil și-a dorit să aibă un mini-cinema pentru două persoane.

ARTICOLE SIMILARE

Larry Flynt, fondatorul revistei Hustler, a murit

Andreea Damian

Fructul ideal pentru arderea grăsimilor de pe abdomen

Andreea Damian

Bill Cosby – între trei și zece ani de închisoare în procesul #MeToo

realitatea

Și-a reciclat hainele vechi și le-a transformat în ceva incredibil

Andreea Damian

Obiceiuri sanatoase la micul dejun, pranz si cina

realitatea

Coregraful și actorul Andrei Ștefan s-a însurat cu iubita lui Talina

Tabu Tabu

Scrie un comentariu