Tabu
CULTURE What's hot

IMAGINI cutremuratoare cu MONICA GABOR la catafalcul mamei sale

MONICA GABOR a aflat de moartea mamei sale mai tarziu decat surorile sale. MONICA se afla in America si, datorita diferentei de fus orar, nu a putut fi contactata in timp real. Cand a aflat, ea si-a luat de urgenta bilet de avion si a revenit in tara. La Otopeni, o astepta o masina oferita de porietenul ei Catalin Botezatu. Ajunsa la Bacau, MONICA a mers direct la biserica romano-catolica Sfantul Nicolai, unde era depus sicriul in care se odihneste Veronica Bulai, care, inainte de a fi depusa in biserica, a fost retusata de un medic estetician si coafata, pentru a se asunde urmarile accidentului.

In biserica, rudele au asistat la scene tulburatoare. Cu ochii in lacrimi, MONICA nu s-a putut desprinde de sicriu, tinandu-si mama de mana si inganand pierduta: “Sa nu-ti fie frica, mama!”. Cele trei fete, Alina, Ramona si Monica si-au vegheat mama ore in sire, alaturi de ele fiind Emil Gabor, tatal lor si fostul sot al femeii.

“La revedere, mami! Îți doresc să fii fericită în noua ta călătorie așa cum erai cu noi în fiecare zi. Aș da orice să știu că nu ți-e teamă! Să ai parte de un drum spre cer presărat cu lumină dumnezeiască! Te iubesc mult, vei rămâne în inima mea pentru totdeauna, viață după viață”, a scris Monica pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica LOREDANEI nu seamana deloc cu ea! FOTO!

Celebritati nascute pe 9 aprilie!

Spovedania ofiterului acoperit ROBERT TURCESCU / Cine l-a santajat

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cât de SLABĂ e Daniela Crudu! Arata ca o acadea

Scrie un comentariu