Home > Lifestyle > Stiri > IMAGINI si detalii de la nunta CRISTINEI, fata CAMELIEI SUCU

IMAGINI si detalii de la nunta CRISTINEI, fata CAMELIEI SUCU

Cristina, una dintre cele doua fiice ale Cameliei Şucu, s-a căsătorit ieri după-amiază în aer liber, pe pajiştea Palatului Snagov. Mireasa a fost foarte emoţionată, dar s-a ţinut tare şi nu a vărsat nici măcar o lacrimă. Ea a cerut însă un pahar de apă pentru că a fost foarte cald la ora oficierii ceremoniei religioase şi a simţit nevoia să se hidrateze.
Socrul Dan Şucu (care a venit la nunta insotit de Diana Lascarescu, sotia lui) a fost primul care a văzut mireasa, după ce a intrat în camera în care Cristina se pregătea, potrivit stirileprotv.ro. La Palatul Snagov, sub un altar împrejmuit de trandafiri, Cristina a purtat o rochie ivoire, creată de Vera Wang, cu trenă mare, trandafiri aplicati şi voal lung. Mirele Vlad Alexandru Ciocarlan a avut un costum extrem de elegant, negru, cu papion alb. Soacra mică nu a fost la fel de puternică şi a plâns puţin atunci când şi-a văzut fiica pentru prima oară în rochie de mireasă.
“Am plâns un mic, dar nu mi-am stricat machiajul. Cred că şi ei au fost la fel de emoţionaţi ca şi mine, dar m-am bucurat să văd cât de fericiţi erau. Sunt tineri şi frumoşi, merită să fie fericiţi”, a spus Camelia Şucu. Femeia de afaceri a dezvăluit câteva detalii de la nunta fiicei sale. Fiica sa cea mică s-a ocupat de organizarea petrecerii şi a fost în acelaşi timp şi domnişoară de onoare. “A zis că a fost foarte greu, responsabilitatea a fost mai mare pentru că a fost vorba despre cineva din familie”, a precizat Camelia.  “Este un eveniment în familie, cu mulţi prieteni. Nu mai mult de 330 de invitaţi”, a mai spus ea.
Cristina Şucu şi-a dorit foarte mult ca buchetul de mireasă să fie făcut din bujori roz. Sora ei mai mică i-a spus însă că aceste flori nu se mai găsesc în această perioadă a anului, aşa că va fi nevoită să aibă un altfel de buchet. Mireasa a rămas cu gura căscată astăzi când a văzut că de fapt sora ei a făcut rost de bujori, iar buchetul este exact aşa cum a visat.

Articole asemanatoare
Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr
Camelia Sucu, emotii mari inainte de nunta fiicei sale!
Ea este vedeta de la noi care are un inel cu diamante de 450.000 de euro!
Cea mai frumoasa MIREASA a toamnei! Fata CAMELIEI SUCU – pregatiri de nunta! Cum va descinde la Snagov si alte DETALII

1 Response

Comenteaza acest articol

IMAGINI si detalii de la nunta CRISTINEI, fata CAMELIEI SUCU

by   1 min
1