Home > What's hot > IMAGINI de la nunta SANDREI STOICESCU / Invitat-surpriza: la asta nu te-ai fi asteptat!!!

IMAGINI de la nunta SANDREI STOICESCU / Invitat-surpriza: la asta nu te-ai fi asteptat!!!

SANDRA STOICESCU se marita acum cu Sergiu-Mircea Constantinescu, dupa ce in vara s-a casatorit si civil cu iubitul ei prea putin cunoscut de public. Slujba de cununie este oficiata la biserica Sf. Spiridon Nou din Bucuresti. “Am emotii foarte mari! Este cea mai fericita zi din viata mea. Sunt mandra de rochia facut de Razvan Ciobanu. Nu am mai fost niciodata atat de fericita. Le multumesc persoanelor dragi care au fost alaturi de mine. De-abia astept petrecerea“, a spus Sandra, citata de WowBiz.ro.

“Am emotii rau. Nu pot sa imi iau mirele de mana pana mai tarziu”, a declarat Sandra, inainte sa intre in biserica.

Unul dintre invitatii de onoare de la ceremonie a fost Ion Iliescu, care i-a urat “casa de piatra” jurnalistei.  Alti invitati – Crin Antonescu, impreuna cu sotia. Ceremonia a fost putin intarziata din cauza ca in biserica se mai afla o mireasa. Sandra a tinut mult la traditie si nu a vrut sa vada nicio mireasa in ziua in care ea urma sa se casatoreasca religios.

“Nu am voie sa vad vreo mireasa, asta e ideea. Rochia este facut de Razvan Ciobanu, care este foarte aproape de sufletul meu. Noi am creat-o”, a spus ea.

“Rochia este exact ca Sandra, delicata, senzuala. Nu asa cum o vedeti voi la Tv. Am lucrat o luna la rochie. Azi dimineata a primit-o, aseara inca lucram la ea”, a spus Razvan Ciobanu.

Nasi sunt Gabriela Vranceanu-Firea si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.


1 Response

  1. Pingback : FOTO de la NUNTA Sandrei Stoicescu! | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

IMAGINI de la nunta SANDREI STOICESCU / Invitat-surpriza: la asta nu te-ai fi asteptat!!!

by realitatea   1 min
1