Home > Lifestyle > Stiri > Imagini incredibile de la nunta lui VADIM cu Doina!

Imagini incredibile de la nunta lui VADIM cu Doina!

Corneliu Vadim Tudor a prezentat, în premieră la emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1, caseta de la nunta sa cu Doina, femeia care îi este alături de 26 de ani.

În imaginile prezentate la emisiune, Corneliu Vadim Tudor apare alături de femeia care l-a cucerit definitiv în urmă cu 26 de ani, Doina, chiar în ziua nunţii lor, care a avut loc în anul 1987, pe 17 octombrie.
“Dacă dragoste nu am, nimic nu sunt. Soţia mea este un ideal de femeie. De-a lungul anilor, am primit multe cereri în căsătorie”, a spus politicianul, care atunci cînd s-a însurat avea 38 de ani.
Cununia civilă a avut loc la starea civilă din Piata Amzei, în timp ce cununia religioasă a avut loc la Biserica Amzei.
“Fratele meu nu a vrut să mă căsătoresc. Mama, Eugenia, şi-a dorit să mă vadă mire. Mama, sărăcuţa de ea, era atât de bolnavă atunci. Simţeam că se duce, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. A murit la un an după nuntă”, a povestit emoţionat Corneliu Vadim Tudor.
La nunta lui Vadim Tudor au fost numeroase personalităţi ale vremii. La eveniment a participat inclusiv tatăl lui Florin Piersic, veterinarul Ştefan Piersic.
Politicianul a dezvăluit că s-a împrumutat de bani pentru a se putea însura. “Nu aveam bani. M-am împrumutat de la o bună prietenă 32.000 de lei ca să plătesc nunta. Am avut fripturi, sarmale, dar vinul a fost adus de noi. După aceea, am scos o carte şi am reuşit să dau înapoi toată datoria”, a adăugat el.
Ceremonia a fost filmată de operatorul Nicolae Girardi, care a lucrat foarte mult cu Sergiu Nicolaescu.

Mai mult: Imagini nemaivăzute de la nunta lui Vadim Tudor! S-a împrumutat de bani ca să se însoare! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

Imagini incredibile de la nunta lui VADIM cu Doina!

by   1 min
0