Home > Lifestyle > Stiri > Imagini şocante! Cum arată un fost model după ce si-a tăiat sânii pentru a scăpa de cancer

Imagini şocante! Cum arată un fost model după ce si-a tăiat sânii pentru a scăpa de cancer


Curajul Angelinei Jolie de a-şi tăia sânii printr-o operatie de mastectomie a determinat si alte femei in cazul ei să-şi spună povestea.

Este si cazul lui Claire Farwell, o femeie din Anglia, mamă a doi copii. Fost model, femeia a trecut printr-o adevărată dramă atunci când a decis să-şi facă dublă mastectomie, in anul 2010.
Cu timpul, ea a inteles că viata este mai importantă decât aspectul fizic desi, prin natura meseriei, trăia din felul in care arăta.
Pentru a demonstra că viaţa nu se termină o dată cu o astfel de operatie, Claire a realizat, in premieră, un pictorial topless, in care arată, public, efectele mastectomiei.
“Am vrut să fie o şedinţă foto care să arate cum mă simt, nu cum arăt. Timp de 15 ani am fost model profesionist, iar tot ce conta ţinea de estetic. Am realizat că nici măcar o secundă nu m-am simţit mai puţin femeie din cauza faptului că ambii sâni au fost tăiaţi. Când mă uit la fotografiile de acum, mă simt mai femeie decât atunci. Cancerul te face să te gândeşti că trebuie să fii tu însuţi, să fii femeie care doreşti să fii. Sunt foarte mândră de aceste fotografii, a fost cea mai importantă şedinţă foto din cariera mea”, a declarat Claire, după realizarea imaginilor.

Articole asemanatoare
Eugenia Şerban, cu ochii în lacrimi: «A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!»
Viata dupa mastectomie – Un proiect fotografic despre curaj si frumusete
Sânii Angelinei Jolie – Curaj sau marketing?
FOTOGRAFIILE cu mastectomie cenzurate de Facebook!

Comenteaza acest articol

Imagini şocante! Cum arată un fost model după ce si-a tăiat sânii pentru a scăpa de cancer

by   1 min
0