Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Imaginile sexy cu care Meghan Markle l-a cucerit pe Prințul Harry

De azi Meghan Markle (36 de ani) va intra în familia regală britanică prin căsătoria cu Prințul Harry (34 de ani). Divorțată și fostă actriță, deoarece a renunțat la această meserie de dragul noului statut social, Meghan lasă în urmă nu doar o familie complicată, ci și câteva scene deocheate din filmele în care a jucat.

Nici viitorul ei soț, Prințul Harry, nu e tocmai ușă de biserică. „Prințul Playboy”, așa cum l-a botezat presa în urmă cu câțiva ani, a fost protagonistul unui scandal sexual care a zguduit Casa Regală britanică. În 2012, Harry a fost fotografiat gol puşcă într-un hotel din Las Vegas. El a jucat biliard „pe dezbrăcate” împreună cu mai mulţi prieteni din suita sa VIP şi a fost pozat în pielea goală. Partida s-a desfăşurat într-una dintre camerele de hotel rezervate de suita sa, relatează site-ul tmz.com.

Într-un final, rebelul familiei a decis să se așeze la casa lui și și-a ales o soție cu un trecut, care e de departe mireasa pe care probabil Regina Elisabeta a II-a și-o dorea pentru nepotul ei. De aceea, din cauza carierei actoricești a lui Meghan supușii reginei au putur s-o admire pe viitoarea ducesă în ipostaze deloc cuminți. Să aruncăm deci o privire la câteva momente mai degrabă deocheate pe care Meghan Markle le-a trăit pe micul și marele ecran.

”Random Encounters” este o dramă romantică lansată în Anglia la începutul lunii mai. Meghan o interpretează aici pe Mindy, o tânără veselă, mare amatoare de petreceri, care încearcă să-l cucerească pe Kevin, interpretat de actorul Michael Rady, oferindu-i o partidă de sex oral. În imagini se vede cum Meghan îi dă jos pantalonii lui Rady, privindu-l lasciv.

Să nu uităm de săruturile pasionale de care actrița a avut parte de-a lungul filmărilor serialului „Suits”, pe care l-a părăsit la finalul sezonului 7.

Personajul pe care l-a interpretat, Rachel Zane, cu siguranță a știut să intre sub pielea bărbaților, dacă privim scena de dragoste de mai jos.

Deloc sfioasă, Meghan a renunțat și la haine de dragul artei. Iar imaginea următoare vorbește de la sine.

Probabil cu o astfel de ținută l-ar fi cucerit Meghan Markle pe Prințul Harry.

Captură din serialul CSI: NY

Meghan ar intra în pământ de rușine dacă Regina ar urmări scena în care simulează o partidă de sex oral în serialul „90210”. Imaginile deloc demne de o viitoare prințesă fac demult înconjurul internetul, spre deliciul bărbaților.

 

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a dezvăluit un indiciu despre sexul bebelușului ei

Andreea Damian

Femeia Fecioară – personalitate în funcţie de zodiac

Cum sa te bucuri toata ziua de dormitorul tau

realitatea

Fotografie cu Cristiana Apostol – Vant de toamna

realitatea

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală

Andreea Damian

Scrie un comentariu