Tabu
LIFESTYLE Slider

Imaginile sexy cu care Meghan Markle l-a cucerit pe Prințul Harry

meghan markle

De azi Meghan Markle (36 de ani) va intra în familia regală britanică prin căsătoria cu Prințul Harry (34 de ani). Divorțată și fostă actriță, deoarece a renunțat la această meserie de dragul noului statut social, Meghan lasă în urmă nu doar o familie complicată, ci și câteva scene deocheate din filmele în care a jucat.

Nici viitorul ei soț, Prințul Harry, nu e tocmai ușă de biserică. „Prințul Playboy”, așa cum l-a botezat presa în urmă cu câțiva ani, a fost protagonistul unui scandal sexual care a zguduit Casa Regală britanică. În 2012, Harry a fost fotografiat gol puşcă într-un hotel din Las Vegas. El a jucat biliard „pe dezbrăcate” împreună cu mai mulţi prieteni din suita sa VIP şi a fost pozat în pielea goală. Partida s-a desfăşurat într-una dintre camerele de hotel rezervate de suita sa, relatează site-ul tmz.com.

Într-un final, rebelul familiei a decis să se așeze la casa lui și și-a ales o soție cu un trecut, care e de departe mireasa pe care probabil Regina Elisabeta a II-a și-o dorea pentru nepotul ei. De aceea, din cauza carierei actoricești a lui Meghan supușii reginei au putur s-o admire pe viitoarea ducesă în ipostaze deloc cuminți. Să aruncăm deci o privire la câteva momente mai degrabă deocheate pe care Meghan Markle le-a trăit pe micul și marele ecran.

”Random Encounters” este o dramă romantică lansată în Anglia la începutul lunii mai. Meghan o interpretează aici pe Mindy, o tânără veselă, mare amatoare de petreceri, care încearcă să-l cucerească pe Kevin, interpretat de actorul Michael Rady, oferindu-i o partidă de sex oral. În imagini se vede cum Meghan îi dă jos pantalonii lui Rady, privindu-l lasciv.

Să nu uităm de săruturile pasionale de care actrița a avut parte de-a lungul filmărilor serialului „Suits”, pe care l-a părăsit la finalul sezonului 7.

Personajul pe care l-a interpretat, Rachel Zane, cu siguranță a știut să intre sub pielea bărbaților, dacă privim scena de dragoste de mai jos.

Deloc sfioasă, Meghan a renunțat și la haine de dragul artei. Iar imaginea următoare vorbește de la sine.

Probabil cu o astfel de ținută l-ar fi cucerit Meghan Markle pe Prințul Harry.

Captură din serialul CSI: NY

Meghan ar intra în pământ de rușine dacă Regina ar urmări scena în care simulează o partidă de sex oral în serialul „90210”. Imaginile deloc demne de o viitoare prințesă fac demult înconjurul internetul, spre deliciul bărbaților.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bob Dylan va lansa colecția country Travelin’ Thru, 1967-69 – cu Johnny Cash

realitatea

Cercetătorii au descoperit care e vârsta la care devenim cu adevărat adulți

Andreea Damian

De ce pacientele cu infarct trebuie să fie tratate de medici femei

Andreea Damian

De ce mi se pare o mare prostie faptul că Baby it’s cold outside este acuzat că ar promova violul

Dora Constantinovici

Machiajul, măștile personajului principal din Joker purtate de protestatarii din întreaga lume

Dora Constantinovici

Mihai Petre și-a închis afacerea pe care o avea din cauza coronavirusului

Tabu Tabu

Scrie un comentariu