Tabu
CULTURE Slider

IMDb are de-acum propriul serviciu de streaming pentru filme și seriale. Și e 100% gratis!

imdb

IMDb a lansat Freedive, un nou serviciu de streaming online pentru filme, seriale și nu numai. Dar, spre deosebire de Netflix, Freedive nu te costă nimic.

Noul serviciu poate fi accesat doar de pe teritoriul Statelor Unite, unde poate fi accesat fie de pe un PC, fie prin intermediul unui dispozitiv Fire TV, din moment ce este vorba de un site deținut de Amazon. Oferta Freedive include o mulțime de filme, precum și câteva emisiuni de televiziune.

Deoarece serviciul este 100% gratuit, IMDb se folosește de reclame pentru a genera venitul necesar menit să achite costurile de operațiune și de licențiere.

Pe lângă faptul că percepe nicio taxă lunară, serviciul încearcă să se diferențieze de competiție și printr-o funcție numite X-Ray, ce vă permite cu ușurință să aflați cine a lucrat la crearea producției la care vă uitați. Mai trebuie să știți că filmele și emisiunile nu pot fi descărcate. De asemenea, nu există opțiunea de a plăti pentru a sări peste anunțuri – trebuie să aveți puțină răbdare și să le urmăriți până la capăt.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre când Freedive va fi disponibil în restul lumii, sau ce măsuri vor fi luate pentru a împiedica posesorii de VPN-uri să îl acceseze din afara SUA.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Andreea Damian

Concert QUEEN & Paul Rodgers la Roma

realitatea

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Tabu Tabu

Louis Tomlinson de la One Direction, îngenunchiat de durere, la doi ani de la decesul mamei sale

Andreea Damian

Maria Răducanu: “Poţi fi erotic doar dacă există complicitate”

Scrie un comentariu