Home > Agenda > IMDb are de-acum propriul serviciu de streaming pentru filme și seriale. Și e 100% gratis!

IMDb are de-acum propriul serviciu de streaming pentru filme și seriale. Și e 100% gratis!

imdb

IMDb a lansat Freedive, un nou serviciu de streaming online pentru filme, seriale și nu numai. Dar, spre deosebire de Netflix, Freedive nu te costă nimic.

Noul serviciu poate fi accesat doar de pe teritoriul Statelor Unite, unde poate fi accesat fie de pe un PC, fie prin intermediul unui dispozitiv Fire TV, din moment ce este vorba de un site deținut de Amazon. Oferta Freedive include o mulțime de filme, precum și câteva emisiuni de televiziune.

Deoarece serviciul este 100% gratuit, IMDb se folosește de reclame pentru a genera venitul necesar menit să achite costurile de operațiune și de licențiere.

Pe lângă faptul că percepe nicio taxă lunară, serviciul încearcă să se diferențieze de competiție și printr-o funcție numite X-Ray, ce vă permite cu ușurință să aflați cine a lucrat la crearea producției la care vă uitați. Mai trebuie să știți că filmele și emisiunile nu pot fi descărcate. De asemenea, nu există opțiunea de a plăti pentru a sări peste anunțuri – trebuie să aveți puțină răbdare și să le urmăriți până la capăt.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre când Freedive va fi disponibil în restul lumii, sau ce măsuri vor fi luate pentru a împiedica posesorii de VPN-uri să îl acceseze din afara SUA.

 

Articole asemanatoare
Chernobyl
Un serial abia lansat a reușit să devanseze „Game of Thrones“ pe IMDb
Cele mai bune 15 filme ale mileniului?
Future love

Comenteaza acest articol

IMDb are de-acum propriul serviciu de streaming pentru filme și seriale. Și e 100% gratis!

by Andreea Damian   1 min
0