Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Împăcarea momentului! Jennifer Aniston și Brad Pitt formează din nou un cuplu

Jennifer Aniston stârnește din nou zvonuri despre faptul că este împreună cu fostul ei soț Brad Pitt, după ce fanii l-au zărit într-un selfie.

Admiratorii cred că l-au văzut pe Brad Pitt în fundalul celei mai recente poze pe care Jennifer Aniston a postat-o pe rețelele de socializare.

Fotografia care a alimentat zvonurile

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au despărțit acum mai bine de 15 ani, dar acum fanii au prezis că o împăcare ar putea fi inevitabilă, mai ales că amândoi sunt singuri și fără obligații.

De fapt, mulți speculează acum că cei doi se întâlnesc în secret după ce l-au „văzut” în fundalul unui selfie Jennifer postat pe Instagram joi seară.

Cei doi sunt foarte buni prieteni

Ei ar sta mai mult împreună în timp ce Jennifer turnează pentru serialul „The Morning Show”. Despre Brad se crede că se află în aceeași zonă, deoarece lucrează la ultimul său film „Bullet Train”, potrivit mirror.co.uk.

Împărtășind o imagine din culisele filmului ei, vedeta serialului „Friends”, a putut fi văzută într-o poză alături de câinele ei Clyde. Un bărbat stă întins pe podea în spatele lor, mulți fani speculând că este chiar Brad.

Pagina de Instagram Deuxmoi spune că ar fi primit informații despre faptul că fostul cuplu se afla în aceeași zonă de filmări: „Există zvonuri despre [Brad] care stă cu Jen în cabina ei”.

Nu a durat mult până când fanii au susținut că bărbatul misterios purta haine foarte asemănătoare cu stilul lui Brad.

Nici o sursă serioasă nu a confirmat însă zvonurile recente. Cert este că Brad Pitt și Jennifer Aniston sunt foarte buni prieteni. S-a dovedit acest lucru în public cu ocazia galei Screen Actors Guild Awards, de la începutul anului 2020. Cei doi au fost căsătoriți între anii 2000-2005.

ARTICOLE SIMILARE

Ce băiat mare are fermecătoarea Geanina Ilieș

Tabu Tabu

Povestea emoționantă a câinelui adoptat de designerul Stephan Pelger

Tabu Tabu

Meghan Markle declară război familiei regale britanice

Andreea Damian

Loredana a scos de la naftalină amintirile din liceu

Tabu Tabu

Trucuri pentru un machiaj natural de vară

Andreea Damian

Descopera sase trucuri pentru contouring-ul si micsorarea nasului!

realitatea

Scrie un comentariu