Home > beauty > Implantul de gambe, un nou trend în chirurgia estetică – 1 din 10 femei optează pentru această intervenţie

Implantul de gambe, un nou trend în chirurgia estetică – 1 din 10 femei optează pentru această intervenţie

Picioarele sunt cele mai admirate părţi ale corpului unei femei, iar reprezentantele sexului frumos, dintotdeauna, au făcut eforturi pentru a obţine acest ideal de frumuseţe. Heidi Klum, Jamie Lee-Cutis, Mariah Carey, Tina Turner şi Rihanna sunt doar o parte din vedetele care au considerat că valoarea picioarelor poate fi exprimată în dolari şi şi-au făcut asigurare. Dar când idealul acesta nu l-ai primit ca moştenire genetică, atunci soluţia poate fi la chirurgul estetician, iar printre cele mai căutate intervenţii ar fi implantul de gambe.

În cazul în care gambele sunt groase se poate apela la lipoaspiraţie, dar retuşarea formei gambelor (atunci când linia lor este prea dreaptă sau sunt depărtate una de cealaltă) se poate realiza fie prin implant, fie prin injectarea de grăsime proprie sau substanţe precum acidul hialuronic.

Implantul de gambe consider că e una dintre cele mai de durată şi mulţumitoare intervenţii chirurgicale de natură estetică. Dacă acum 5 ani, de exemplu, numărul de operaţii de acest fel era de 2 pe an, acum una din zece femei care intră în cabinetul meu îşi doreşte o remodelare a gambelor cu implant.”, a declarat chirurgul estetician Călin Doboş.

Forma implantului de gambă este una alungită, ca o ţigară de foi (trabuc) iar suprafaţa lui este netedă, pentru a reduce riscul de deplasare. Acesta are învelişul din silicon şi conţine silicon sub formă de gel coeziv.

Dimensiunea implantelor poate să difere în funcţie de situaţia clinică. Acestea se pot aplica peste muşchi sau sub muşchi. Incizia se face în spatele genunchiului, în timp devenind aproape invizibilă.”, a adăugat chirurgul estetician.

Articole asemanatoare
Frumusetea tine de cat de bine iti ingrijesti pielea!
Ce interventii estetice au facut Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan
LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica
Frumusete fara batranete cu Filorga

Comenteaza acest articol

Implantul de gambe, un nou trend în chirurgia estetică – 1 din 10 femei optează pentru această intervenţie

by   1 min
0