Tabu
Image default
BEAUTY

Împletituri ruseşti – Hairstyle must-do în 2012

Petrecere de frumuseţe „in russian style”. Nu ştiu dacă Răsputin a prezis că în Bucureşti vom putea testa împletituri create ca în Moscova, dar cu siguranţă fiecare femeie care încearcă această coafură se simte ca o veritabilă „russian queen”.

Dacă visezi la unghii perfecte, coafuri creative în stil rusesc, tunsori revoluţionare, masaje complexe, spa şi saună, atunci sigur visezi la câteva momente la Oksana Salon. Şi pentru ca toate acestea să fie cât mai aproape de tine, Oksana Salon s-a mutat în inima Bucureştiului pe Puţul lui Zamfir nr 15.

Oksana Russian Hair&Beauty este un salon cu specific rusesc, creat pentru doamne, domni şi copii, un salon care oferă servicii de hairstyle, tratamente faciale şi corporale, manichiură şi pedichiură şi servicii precum home care, seara burlăcitelor şi gold, platinum&black gift cards.

Evenimentul care a marcat relocarea salonului s-a transformat într-o adevarată petrecere rusească cu ceai la samovar, muzică rusească şi împletituri fabuloase. Toţi cei prezenţi la eveniment, prntre care m-am aflat şi eu, au avut ocazia să testeze pe părul lor împletiturile marca Oksana. Având părul lung, coafura mea rusească a fost relizată din patru tipuri de împletituri.

La Oksana Salon te delectezi cu servicii de top, realizate de specialişti pregătiti la Moscova, totul într-o atmosferă intimă completată de muzică rusească şi păpuşi Matrioska, unde eşti servită cu ceai din samovarul tradiţional, dupa ritualul rusesc, totul gândit în cel mai mic detaliu ca să evadezi din cotidian şi să te simţi într-un loc liniştit din Rusia.

ARTICOLE SIMILARE

Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea tenului matur

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

Atelierul de înfrumusețare Noblezza

realitatea

Cum să îți pregătești tenul pentru primăvară. 4 tratamente minune

Andreea Damian

Miranda Kerr şi produsele de înfrumuseţare din bucătărie

Dana Savuica foloseste tratamentul facial favorit de la Hollywood

Scrie un comentariu