Tabu
Image default
HEALTH

Importanta educatiei dentare la romani!

Cele mai recente studii arata ca 70% dintre romani sufera de probleme dentare, iar dintre acestia, 30% si-au pierdut toti dintii. Luand in considerare aceste realitati ale pietei locale, DENT ESTET isi asuma permanent rolul de educator. Astfel, planuieste sa investeasca peste 25.000 euro anual in informarea si educarea publicului din Romania, prin seria de evenimente Implant Connect, dar si prin Implant Division, creata in urma unei investitii de 200.000 de euro.

Din cauza afectiunilor dentare, peste 30% dintre romani au probleme de masticatie si nu reusesc sa se hraneasca normal, conform statisticilor nationale, in timp ce un Eurobarometru recent plaseaza Romania pe primul loc in randul tarilor europene in ceea ce priveste numarul de romani jenati de aspectul estetic al danturii lor. Toate aceste situatii pot fi eradicate printr-o educatie dentara sanatoasa si corectate cu ajutorul implanturilor dentare performante si a pregatirii constante a medicilor implantologi, conditii esentiale pentru reusita interventiilor.

Luand in considerare statisticile alarmante din tara noastra, grupul de clinici DENT ESTET a decis sa creeze Implant Connect, o serie de evenimente dedicate pacientilor din Romania, care ii pun fata in fata cu medici supraspecializati in implantologie dentara, dar si cu cele mai noi tendinte la nivel international. Evenimentul se afla in 2015 la cea de-a doua editie si prezinta unul dintre cele mai noi servicii de implant dentar: Fast & Fixed, care le poate readuce pacientilor edentati zambetul perfect in doar 24 de ore de la interventie.

„Am constatat ca in Romania pacientii au o nevoie serioasa de informatii referitoare la ce inseamna un implant dentar de calitate, ce presupune costul unei interventii, cum se poate face aceasta procedura, care sunt riscurile unei interventii incorecte si, nu in ultimul rand, care trebuie sa fie nivelul de pregatire al medicul stomatolog supraspecializat. Diferenta majora fata de informarea in mediul online, principala sursa de informare in astfel de cazuri, consta in faptul ca pacientii afla semnificativ mai multe detalii direct de la medici si au sansa de a vorbi cu pacienti care au trecut prin astfel de experiente” a spus Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET.

Implant Connect aduce in atentia participantilor tehnologii digitalizate si inovatoare care ii vor ajuta sa previzualizeze rezultatul final, imediat dupa consultatie, dar si sa beneficieze de un tratament in scurt timp, fara durere. Pentru a intelege cat mai bine experienta pe care o au pacientii, in timpul evenimentului a avut loc o interventie de schimbare a zambetului.

Fast&Fixed este o solutie unica prin eficienta, estetica si eliminarea complicatiilor ce pot aparea in cazul unei interventii dentare complexe” a spus Wolfgang Lechner, director international de vanzari in cadrul companiei Bredent, care a inventat sistemul revolutionar de implanturi Fast&Fixed.

ARTICOLE SIMILARE

Cele trei tipuri de odihnă de care au nevoie corpul și creierul

Andreea Damian

Lady GaGa, despre boala cumplită și fără leac de care suferă: „Am dureri groaznice în fiecare zi”

Andreea Damian

Mușchiul psoas iliac | Grupa musculară de care ar trebui să ai o grijă deosebită dacă lucrezi de acasă

Andreea Damian

Fumatul poate creşte riscul de depresie şi schizofrenie

Andreea Damian

Rujeola nu e o glumă: Patru națiuni europene pierd statutul de eradicare

realitatea

Cele mai utile uleiuri esențiale pentru anxietate

Andreea Damian

Scrie un comentariu