Tabu
Image default
LIFESTYLE

Impreuna daruim aripi de bucurie micutilor din Spitalul Marie Curie

Zeci de obrajori imbujorati stralucesc in lumina amiezii si tot atatea manute aplauda cu incantare. In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.

Astfel au petrecut dupa amiaza zilei de 16 decembrie micutii pacienti din sectiile de oncologie si ortopedie ale Spitalului Marie Curie. Cele cateva ceasuri pline de zambete au fost rezultatul primului pas al campaniei umanitare „Impreuna daruim aripi de bucurie”, initiata de Sun Plaza.

Pe langa momentele artistice, Sun Plaza a oferit spitalului sute de consumabile, jucarii si produse de igiena personala, ca raspuns la nevoile diferitelor sectii medicale.

“Aceasta initiativa face parte din angajamentul Sun Plaza de implicare in viata comunitatii si de sustinere acordata sectorului medical dedicat copiilor. Eforturile personalului spitalului Marie Curie cu care am stat de vorba, ne-au inspirat in demararea acestui program la care speram sa se alature si vizitatorii centrului comercial.”, au spus reprezentantii Sun Plaza.

Initiativa “Impreuna daruim aripi de bucurie” continua in perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 in incinta centrului comercial Sun Plaza. Cei care doresc sa ii sprijine pe copiii internati in Spitalul Marie Curie sunt invitati sa depuna donatii in bani in urna special amenajata.

Totodata, donatiile pot fi facute direct pentru campania sociala “Impreuna daruim aripi de bucurie”, in contul RO49BPOS85202606441RON01.

ARTICOLE SIMILARE

VIRAL! Cel mai haios bilet trimis unei fete de un baietel indragostit!

Cade, feerie glazurată de sărbători

realitatea

Dai carte, dai parte! Donatie de carti pentru scolari!

“Gata cu inmormantarile.” Replica “macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din “Fast and Furious”

Cine este Asma al-Assad, supranumită Prima Doamnă a Infernului

Andreea Damian

Gatind NUD: Reteta din Columbia cu actrita Paola Tovar / FOTO: Pui cu legume si …sani goi!

realitatea

Scrie un comentariu