Home > Fashion > În 12 zile, Meghan Markle a purtat 21 de ținute în valoare de 50.000 £

În 12 zile, Meghan Markle a purtat 21 de ținute în valoare de 50.000 £

meghan markle

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, se află de două săptămâni într-un sejur de 16 zile în Pacific, care reprezintă primul turneu oficial întreprins în străinătate de cuplul princiar britanic. Ei au vizitat Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, ţări membre în Commonwealth.

Prilej cu care ducesa a făcut paradă de ținute pretențioasă și elegante la brațul soțului ei. Pentru că se află în centrul atenției după ce a anunțat că e însărcinată cu primul copil, Meghan Markle s-a străduit să nu fie prinsă pe picior greșit. Chiar dacă asta a însemnat să cheltuiască o mică avere pe hainele pe care le-a purtat zilele trecute. Nu mai puțin de 21 de ținute și 14 perechi de pantofi am putut vedea pe fosta actriță, și trecuseră doar 12 zile din sejurul de 16 zile, notează Alexandra Shulman, fostă editoare Vogue potrivit Daily Mail.

Ea a trecut în revistă toate rochiile și toți pantofii purtați la întâlnirile oficiale, notând cu mare grijă prețul estimat al fiecărei piese vestimentare. Suma totală este colosală, 46.754 de lire sterline, fără să mai punem la socoteală bijuteriile. Dar un astfel de turneu care necesită apariții publice, dineuri și mese festive necesită o garderobă pe măsură. De aceea, echipa sa a avut mare grijă să-i pună în bagaj ținute elegante și care transmit un mesaj publicului.

Viitoarea mămică a ales rochii elegante pentru evenimentele oficiale, dar a purtat și ținute relaxate de zi, precum rochii înflorate, în dungi cu bretele, jeanși negri, sacouri și pantofi sport. Meghan a repurtat diverse piese, printre care jeanșii negri, sacourile sau pantofii cu toc. Turneul regal va dura până pe 1 noiembrie, când ducii de Sussex sunt așteptați să se întoarca în Anglia.

Descoperă cele mai interesante ținute purtate de Meghan Markle în timpul turneului din Australia.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Comenteaza acest articol

În 12 zile, Meghan Markle a purtat 21 de ținute în valoare de 50.000 £

by Andreea Damian   1 min
0