Tabu
Image default
FASHIONSlider

În 12 zile, Meghan Markle a purtat 21 de ținute în valoare de 50.000 £

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, se află de două săptămâni într-un sejur de 16 zile în Pacific, care reprezintă primul turneu oficial întreprins în străinătate de cuplul princiar britanic. Ei au vizitat Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, ţări membre în Commonwealth.

Prilej cu care ducesa a făcut paradă de ținute pretențioasă și elegante la brațul soțului ei. Pentru că se află în centrul atenției după ce a anunțat că e însărcinată cu primul copil, Meghan Markle s-a străduit să nu fie prinsă pe picior greșit. Chiar dacă asta a însemnat să cheltuiască o mică avere pe hainele pe care le-a purtat zilele trecute. Nu mai puțin de 21 de ținute și 14 perechi de pantofi am putut vedea pe fosta actriță, și trecuseră doar 12 zile din sejurul de 16 zile, notează Alexandra Shulman, fostă editoare Vogue potrivit Daily Mail.

Ea a trecut în revistă toate rochiile și toți pantofii purtați la întâlnirile oficiale, notând cu mare grijă prețul estimat al fiecărei piese vestimentare. Suma totală este colosală, 46.754 de lire sterline, fără să mai punem la socoteală bijuteriile. Dar un astfel de turneu care necesită apariții publice, dineuri și mese festive necesită o garderobă pe măsură. De aceea, echipa sa a avut mare grijă să-i pună în bagaj ținute elegante și care transmit un mesaj publicului.

Viitoarea mămică a ales rochii elegante pentru evenimentele oficiale, dar a purtat și ținute relaxate de zi, precum rochii înflorate, în dungi cu bretele, jeanși negri, sacouri și pantofi sport. Meghan a repurtat diverse piese, printre care jeanșii negri, sacourile sau pantofii cu toc. Turneul regal va dura până pe 1 noiembrie, când ducii de Sussex sunt așteptați să se întoarca în Anglia.

Descoperă cele mai interesante ținute purtate de Meghan Markle în timpul turneului din Australia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman

realitatea

15 trucuri scandinave care ne vor face viața mai confortabilă

Andreea Damian

Cum arată acum actrița Diana Dumitrescu

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 25 iulie!

realitatea

Street fashion

realitatea

Primii artiști care vor cânta la Summer Well Festival 2022

Andreea Damian

Scrie un comentariu