Tabu
Image default
FASHION

In decembrie, Tabu iti prezinta Romania Etno Glam

Zeci de ore de muncă migăloasă. Sute de ani de tradiție. Prețuri incredibil de mici în magazine artizanale sau la Muzeul Å¢ăranului Român. Hainele portului tradițional românesc.

Ia, ajunsă la Matisse în picturi și în prezentările lui Yves Saint Laurent, poate face astăzi parte din garderoba oricărei fashionistas. Brâele și chimirele pot marca oricând talia unei rochii couture. Catrințele puse peste pantaloni se transformă într-o ținută hype. Ouăle încondeiate pot deveni pandantive.

În decembrie Tabu reinterpretează portul tradițional într-o manieră fashion si iti arata România etno glam prezentată de Elena și Ioana Băsescu.

 Acesta este linia de start a unei campanii în care mai multe personalități publice vă arată că România poate să fie și cool, și modernă, și frumoasă. Intre 28 noiembrie si 2 decembrie urmareste emisiunile si programele de stiri de la televizor si vei observa ca Andreea Raicu, Mihaela Radulescu, Cristina Cioran, Geta Voinea, Oana Turcu, Livia Dila si Catinca Roman isi vor asorta un accesoriu romanesc la tinutele pe care le vor purta. Andreea Cretulescu si Melania Medeleanu sustin proiectul Tabu. Imagini din culise, precum si declaratiile lor vei gasi pe www.tabu.ro incepand cu data de 3 decembrie.

 
Åži pentru ca vin sarbatorile, include in harta de shopping si Muzeul Taranului Roman si magazinele care vand obiecte de artizanat.
Este hype sa fii Etno Glam.

ARTICOLE SIMILARE

Jessica Stam in Harpers Bazaar de august

realitatea

Tricouri rock cu designeri

realitatea

“I am who I am- la Idelier

realitatea

H&M luptă împotriva SIDA

realitatea

Tendințe costume de baie 2022 – toate modelele must-have de vară

Andreea Damian

Cele mai bine imbracate vedete la Oscar 2010

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu