Home > Fashion > In decembrie, Tabu iti prezinta Romania Etno Glam

In decembrie, Tabu iti prezinta Romania Etno Glam

Zeci de ore de muncă migăloasă. Sute de ani de tradiție. Prețuri incredibil de mici în magazine artizanale sau la Muzeul Å¢ăranului Român. Hainele portului tradițional românesc.

Ia, ajunsă la Matisse în picturi și în prezentările lui Yves Saint Laurent, poate face astăzi parte din garderoba oricărei fashionistas. Brâele și chimirele pot marca oricând talia unei rochii couture. Catrințele puse peste pantaloni se transformă într-o ținută hype. Ouăle încondeiate pot deveni pandantive.

În decembrie Tabu reinterpretează portul tradițional într-o manieră fashion si iti arata România etno glam prezentată de Elena și Ioana Băsescu.

 

Acesta este linia de start a unei campanii în care mai multe personalități publice vă arată că România poate să fie și cool, și modernă, și frumoasă. Intre 28 noiembrie si 2 decembrie urmareste emisiunile si programele de stiri de la televizor si vei observa ca Andreea Raicu, Mihaela Radulescu, Cristina Cioran, Geta Voinea, Oana Turcu, Livia Dila si Catinca Roman isi vor asorta un accesoriu romanesc la tinutele pe care le vor purta. Andreea Cretulescu si Melania Medeleanu sustin proiectul Tabu. Imagini din culise, precum si declaratiile lor vei gasi pe www.tabu.ro incepand cu data de 3 decembrie.

 


Åži pentru ca vin sarbatorile, include in harta de shopping si Muzeul Taranului Roman si magazinele care vand obiecte de artizanat. Este hype sa fii Etno Glam.

Articole asemanatoare
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux

2 Responses

  1. Greta

    In decembrie, Tabu iti prezinta Romania Etno Glam!!!
    intrebare: as putea sa scriu despre acest eveniment pe blog-ul meu?
    daca se va tine un eveniment unde aceste vip-uri se strang pt a promova aceasta idee geniala:))as dori sa ma informati. As vrea sa scriu despre noul vas si poate iese si un mini interviu?multumesc

Comenteaza acest articol

In decembrie, Tabu iti prezinta Romania Etno Glam

by realitatea   1 min
2