Tabu
Image default
LIFESTYLE

In luna martie se poarta macarons

Brutariile Paul sarbatoresc inceputul primaverii cu multa culoare si savoare. In aceasta luna, deserturile macarons se transforma in martisoare inspirate, care vor aduce zambete tuturor doamnelor si domnisoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons in cele mai savuroase combinatii: ciocolata, fistic, vanilie, zmeura, lamaie, cocos si caramel.

„Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea si energia tipice inceputului de primavara, fiind preferatele doamnelor si domnisoarelor. Special pentru luna martie, am decis sa aducem in brutariile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt in cautare de martisoare altfel. Cele mai dorite si mai vandute macarons din gama Paulsunt cele cu ciocolata, fistic, vanilie si zmeura”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

In luna martie, la Paul se gasesc cutii cu 3, 6, 12 si 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienta à la française completa, in meniu se regasesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe si mini macarons si platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise si mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru rasfatul tuturor colegelor.

ARTICOLE SIMILARE

Aroganta maxima! Cine s-a costumat de Halloween in Bianca Dragusanu?

Barbatul ideal, prin ochii unor fetite: 30 de reguli pe care trebuie sa le respecte

Care sunt calitatile principale ale unei saltele de pat si cum se poate profita de acestea cat mai mult timp

realitatea

Ea este vedeta de la noi care are un inel cu diamante de 450.000 de euro!

Cum să te organizezi la cumpărături (P)

Andreea Damian

Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu