Tabu
Image default
LIFESTYLE

In luna martie se poarta macarons

Brutariile Paul sarbatoresc inceputul primaverii cu multa culoare si savoare. In aceasta luna, deserturile macarons se transforma in martisoare inspirate, care vor aduce zambete tuturor doamnelor si domnisoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons in cele mai savuroase combinatii: ciocolata, fistic, vanilie, zmeura, lamaie, cocos si caramel.

„Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea si energia tipice inceputului de primavara, fiind preferatele doamnelor si domnisoarelor. Special pentru luna martie, am decis sa aducem in brutariile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt in cautare de martisoare altfel. Cele mai dorite si mai vandute macarons din gama Paulsunt cele cu ciocolata, fistic, vanilie si zmeura”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

In luna martie, la Paul se gasesc cutii cu 3, 6, 12 si 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienta à la française completa, in meniu se regasesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe si mini macarons si platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise si mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru rasfatul tuturor colegelor.

ARTICOLE SIMILARE

Viața misterioasă a lui Ri Sol-ju. Cine e, de fapt, Prima Doamnă nord-coreeană

Andreea Damian

NELU PLOIESTEANU – tata la 64 ani! Tanara amanta este gravida!

Slabeste 7 kg in 11 zile cu salata verde

Băuturile energizante nu sunt bune pentru antrenamentele de la sală

realitatea

Mirosul fricii există și se ia, spun specialiștii

realitatea

Noi criterii pentru calculul polițelor RCA

Andreea Damian

Scrie un comentariu