Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE Slider

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Toaletele anti-sex îi vor împroşca cu jeturi de apă pe cei care fac mişcări bruşte sau folosesc spaţiul în comun pentru „activitate sexuală necorespunzătoare”.

Municipalitatea din orășelul galez Porthcawl își propune să-i oprească pe oameni să facă sex în noile sale toalete publice, incluzând funcții care să-i deranjeze pe „protagoniști”. Toaletele anti-sex din Porthcawl îi va împroșca cu apă pe utilizatorii înfierbântați și va declanşa un semnal de alarmă. Senzorii de mișcare vor deschide automat ușile și intensitatea alarmei va crește. Pardoselile sunt sensibile la greutate astfel că pot depista când sunt folosite de mai mulţi ocupanţi în acelaşi timp.

Noile toalete sunt gândite în aşa fel încât să prevină comportamentele anti-sociale, vandalismul şi consumul de droguri.

Consiliul municipal Porthcawl cheltuiește 170.000 de lire sterline pentru toaletele futuriste, potrivit Wales Online. Cei care le vor folosi vor plăti o taxă a cărei valoarea nu a fost încă fixată.

Edilii au în vedere şi împiedicarea celor care încearcă să doarmă în spaţiile publice, uşa toaletelor urmând să se blocheze peste noapte. Atunci când o persoană rămâne prea mult în interior, va auzi un mesaj de avertisment, iar luminile și căldura se vor opri.

Utilizatorii Twitter spun că noile toalete sunt umilitoare.

„Podele sensibile pentru detectarea a mai mult de o persoană? Care e limita de greutate? Eu clar cântăresc mai mult decât doi adolescenți! Și ce te faci cu oamenii care au nevoie de asistență? Trebuie să merg în interior cu copiii mei”, scrie cineva revoltat.

„E absolut îngrozitor. Sunt o persoană cu dizabilități, care cade mult și care, ocazional, are nevoie de asistență. Trebuie să mă gândesc dacă voi putea să folosesc aceste toalete fără consecințe violente și umilitoare, din cauza temerilor în ceea ce privește morala?”, se întreaba altcineva.

În ciuda criticilor, toalelete actuale vor fi demolate în octombrie și înlocuite cu cele noi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Dan Puric: “Femeia româncă e precum Biserica Ortodoxă…”. Vezi continuarea!

TONCIU renunta la Mitea pentru 4 cm in plus!

realitatea

Ce sexy e sefa de la Yahoo! A pozat pentru Vogue

realitatea

Sotia milionarului spulberat de tren nu le-a spus nici acum copiilor ca tatal lor a murit!

“ARSINEL A MURIT!” – cine da cumplita veste, intr-un mod cinic!

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani: „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”

Oana

1 comentariu

Au apărut toaletele anti-sex. Cum arată şi ce înseamnă - Stiri eZZ 19 August 2019 at 17:58

[…] Au apărut toaletele anti-sex. Cum arată şi ce înseamnă, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu