Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLESlider

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Toaletele anti-sex îi vor împroşca cu jeturi de apă pe cei care fac mişcări bruşte sau folosesc spaţiul în comun pentru „activitate sexuală necorespunzătoare”.

Municipalitatea din orășelul galez Porthcawl își propune să-i oprească pe oameni să facă sex în noile sale toalete publice, incluzând funcții care să-i deranjeze pe „protagoniști”. Toaletele anti-sex din Porthcawl îi va împroșca cu apă pe utilizatorii înfierbântați și va declanşa un semnal de alarmă. Senzorii de mișcare vor deschide automat ușile și intensitatea alarmei va crește. Pardoselile sunt sensibile la greutate astfel că pot depista când sunt folosite de mai mulţi ocupanţi în acelaşi timp.

Noile toalete sunt gândite în aşa fel încât să prevină comportamentele anti-sociale, vandalismul şi consumul de droguri.

Consiliul municipal Porthcawl cheltuiește 170.000 de lire sterline pentru toaletele futuriste, potrivit Wales Online. Cei care le vor folosi vor plăti o taxă a cărei valoarea nu a fost încă fixată.

Edilii au în vedere şi împiedicarea celor care încearcă să doarmă în spaţiile publice, uşa toaletelor urmând să se blocheze peste noapte. Atunci când o persoană rămâne prea mult în interior, va auzi un mesaj de avertisment, iar luminile și căldura se vor opri.

Utilizatorii Twitter spun că noile toalete sunt umilitoare.

„Podele sensibile pentru detectarea a mai mult de o persoană? Care e limita de greutate? Eu clar cântăresc mai mult decât doi adolescenți! Și ce te faci cu oamenii care au nevoie de asistență? Trebuie să merg în interior cu copiii mei”, scrie cineva revoltat.

„E absolut îngrozitor. Sunt o persoană cu dizabilități, care cade mult și care, ocazional, are nevoie de asistență. Trebuie să mă gândesc dacă voi putea să folosesc aceste toalete fără consecințe violente și umilitoare, din cauza temerilor în ceea ce privește morala?”, se întreaba altcineva.

În ciuda criticilor, toalelete actuale vor fi demolate în octombrie și înlocuite cu cele noi.

 

ARTICOLE SIMILARE

INCREDIBIL! Un MILIARDAR grec vrea să o REÎNVIE pe Amy Winehouse

Mema cu iubitul distras este sexistă a decis autoritatea de supraveghere a publicității din Suedia

realitatea

Cum arata Lora cand a debutat in showbiz!

ANDREEA BERECLEANU confirma DIVORTUL

Avea jumătate de tonă şi medicii îi mai dădeau un an de trăit! A slăbit 376 de kilograme

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu