Tabu
Image default
PEOPLESlider

În timp ce Caciuc și Reghe postează imagini cu dansuri pe manele de la botez, Prodan scoate certificat medico-legal și îl împinge spre pușcărie pe antrenor

Fostul soț al Anamariei Prodan și-a creștinat fiul. Fostul antrenor și Corina Caciuc au avut parte de momente emoționante în ciuda noului scandal și au zâmbit neîncetat. Aceștia au petrecut toată noaptea alături de sutele de invitați și nimic nu le-a putut strica evenimentul. În același timp, impresara ar fi rămas cu probleme de sănătate în urma bătăii primite de la fostul soț.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat petrecerea de botez pentru fiul lor, weekendul trecut, imediat după scandalul imens și agresiunea asupra fostei soții. Deși cuplul a ales ca slujba de creștinare să fie secretă, la restaurant petrecerea s-a încins. Invitații au ieșit pe ringul de dans și au făcut o horă mare.

Corina a ținut să îi facă o dedicație specială partenerului său: ”De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate.”, sunt versurile pe care tânăra le-a ales. 

Cei doi îndrăgostiți, au avut parte și de momente tandre și au dansat pe melodii de dragoste.

De partea cealaltă, conform unor surse, Anamaria Prodan a suferit răni serioase în urma bătăii primite de la Laurențiu Reghecampf. Ar fi vorba despre un picior rupt, umărul dizlocat, contuzii, dantura crăpată și chiar coaste fisurate. Impresara ar urma să se interneze într-un spital. Chiar și cadrele medicale au fost stupefiate de traumatismele suferite de impresară.

Probleme are și băiețelul Anamariei și al lui Reghecampf. Cel mic este extrem de rușinat de ceea ce a făcut tatăl său și a refuzat să mai dea ochii cu colegii săi. Micuțul se teme ca tatăl său să nu se întoarcă și să îi bată iar. Îi este frică să nu trimită pe cineva după ei care ar putea să le facă rău după ce l-a auzit chiar el pe Reghe cum o înjura pe mama sa și o amenința că o bagă în pușcărie și o o omoară.

ARTICOLE SIMILARE

Grădina Monteoru | Târgul „Flori, Fete și Băieți!”

Ciocîrlan

Care este riscul de infectare cu coronavirus în mijloacele de transport în comun

Andreea Damian

Cum se descurcă anul acesta Mihai Morar cu proviziile de Paște

Tabu Tabu

Secret Sister, păcăleala de pe Facebook de care trebuie să te ferești în prag de Sărbători

Andreea Damian

Unele animale nu se pot adapta suficient de rapid la schimbările climatice

Andreea Damian

Cum să reaplici protecția solară fără să-ți strici machiajul

Andreea Damian

Scrie un comentariu