Home > Lifestyle > In toiul petrecerii de 41 de ani, Rita Muresan a aflat ca i-a murit mama

In toiul petrecerii de 41 de ani, Rita Muresan a aflat ca i-a murit mama

Rita Mureşan trece printr-o perioadă cumplită după ce mama sa a murit noaptea trecută. Decesul a survenit chiar când Rita îşi serba cei 41 de ani împliniţi. Dărâmată de durere, designerul a avut puterea de a posta un mesaj pe o reţea de socializare. “Arhanghele Rafael, vindecă-i sufletul mamei mele şi condu-o în lumina! Amin”, a scris Rita pe Facebook.

Deşi ştia că mama ei este grav bolnavă, creatoarea de modă era optimistă şi spera într-un miracol.

Din păcate, din cauza unor complicaţii şi pe fondul afecţiunii de care suferea, femeia s-a stins. Devastată, Rita Mureşan a povestit apropiaţilor că cea care i-a dat viaţă avea de mai mult timp diabet, iar în ultimele zile starea ei de sănătate se agravase.

Chiar şi aşa, creatoarea de modă nu a abandonat lupta de a o salva. A mers cu ea la diferiţi medici, care au întârziat să-i pună un diagnostic. În tot acest timp, femeia a intrat în comă şi respira doar cu ajutorul aparatelor, aşa că medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

Ei au constatat decesul în noaptea de sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii, când Rita Mureşan se afla la o petrecere pe care o organizase de ziua ei la Casa Vernescu.

Articole asemanatoare
Noul meniu al RITEI MURESAN dupa cura drastica de slabire
RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!
Rita Mureşan a DEZVĂLUIT SECRETUL prin care a slăbit ZECI de KILOGRAME
Cum a slăbit Rita Mureşan 40 de kg într-un timp record: «Nu am slăbit până când…»

Comenteaza acest articol

In toiul petrecerii de 41 de ani, Rita Muresan a aflat ca i-a murit mama

by   1 min
0