Tabu
Image default
PEOPLE

Ina Rus și Mihai Alexandru au lansat “Clipe de vis”

Chiar la început de an s-a lansat o nouă piesă interpretată de tânăra Ina Rus de 16 ani, în colaborare cu Mihai Alexandru, compozitorul care a lansat proiectul “Al Mike Pepiniera” în care lucrează cu foarte mulți adolecenti talentați.

Este și cazul Inei Rus cu care a lansat un lyric video pentru piesa “Clipe de vis”, lansată la început de an, pe 4 ianuarie. Am stat de vorbă cu Ina Rus care este din Pădurea Neagră, județul Bihor și care ne-a povestit mai multe detalii despre ea dar și despre această colaborare muzicală.

„Sunt o fată simplă, dintr-o localitate mică, dar cu vise mari. Muzica face parte din viața mea de la vârsta de 5 ani. Muzica pentru mine înseamnă totul, nu mă văd făcând altceva pe viitor. Melodia scrisă de compozitorul Mihai Alexandru, este prima mea piesă și totodată melodia pentru secțiunea Creație a Festivalului Mamaia Copiilor 2020, este o piesă de suflet care mă descrie pur și simplu. Pe domnul Mihai Alexandru l-am cunoscut în juriile festivalelor la care am participat.

Ne cunoaștem de aproximativ 5 ani, dar anul trecut am avut onoarea să îmi compună și o primă piesă. Mihai Alexandru este un om prietenos, cu care mă înțeleg foarte bine, este un om minunat și foarte amuzant, însă când vine vorba de muzică este foarte exigent. Am învățat ce înseamnă muzică și tot ce ține de aceasta de la doamna profesoară Valeria Dinu Mișcuția, îndrumătoarea grupului Star Vivere, dar în paralel sunt elevă și la Liceul de Arte din Oradea, unde fac canto – muzică populară cu doamna Ancuța Pop Măslină”, a povestit tânăra interpretă despre care cu siguranță veți mai auzi în curând.

ARTICOLE SIMILARE

Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

Tabu Tabu

Întâlnire de gradul 3 între solistul Connect-R și actorul Dorel Vișan

Tabu Tabu

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Tabu Tabu

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru o postare pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu