Home > Agenda > Inaintea pensionarii, BASESCU a devenit iar BUNICUT! Iata FOTO cu nepotul lui! Ce NUME va avea!

Inaintea pensionarii, BASESCU a devenit iar BUNICUT! Iata FOTO cu nepotul lui! Ce NUME va avea!

Cele doua mandate consecutive de presedinte ale lui TRAIAN BASESCU sunt pe cale sa se incheie. Ce va face in continuare? Greu de crezut ca, dupa modelul Putin, visul de a devein prim-ministru i se mai poate indeplini in actuala conjunctura politica.

…Dar Traian Basescu are ce face! Avea deja o nepotica, de la EBA, iar, acum, cealalta fata a lui, IOANA, tocmai i-a daruit si ea un nepotel! Bunicutul Basescu are mult de alergat prin parc cu carucioarele, nu-i asa?

Ioana, fiica lui cea mare a nascut un baietel de nota zece, in urma cu putin timp. Anuntul a fost facut chiar de Traian Basescu, in urma cu doar cateva minute, pe contul sau de socializare. “Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primulIoana Basescu a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme Basescu.Este sănătos, are 3,4 kg si ţipă!”, a marturisit inca presedintele.

Băsescu mai are o nepoțică, de 1 an, de la fata cea mica,  Elena Băsescu. Băiețelul născut ieri este primul copil al cuplului Ioana Băsescu – Radu Pricop, avocat de meserie. Cei doi s-au căsătorit, în secret, în luna iunie, la Azuga.

Deja se fac speculatii cu numele pe care-l va primi baietelul. De pe lista au fost deja taiate prenume ca VICTORAS sau CRINUT . Nici LIVIUT ori MAZARE nu sunt agreate. Sa fie, oare, TRAIAN AL II-LEA? Bine-ai venit pe lume TRAIENEL!


Comenteaza acest articol

Inaintea pensionarii, BASESCU a devenit iar BUNICUT! Iata FOTO cu nepotul lui! Ce NUME va avea!

by   1 min
0