Home > Agenda > Inca o MISS la tv: IULIA MLADIN

Inca o MISS la tv: IULIA MLADIN

Iulia Mladin este noua achiziție în materie de Miss-uri a postului tv The Money Channel. Cunoscută ca Miss Facebook România, Iulia prezintă emisiunea ”Săptămâna Turistică” ce se difuzează vinerea de la ora 17:00 și în reluare sâmbăta de la ora ora 10:00.
Iulia Mladin este o înfocată promotoare a turismului atât intern cât și a celui extern, folosindu-și imaginea în scop de promovare în diverse pictoriale de-a lungul timpului.
”Turismul a fost dintotdeauna una dintre pasiunile mele, m-am implicat în promovarea lui, iar acum prin această emisiune, ”Săptămâna Turistică” de la Money Channel voi continua să o fac. Totodata îmi propun să plec împreună cu toți telespectatorii în cele mai frumoase zone turistice atât din țară, cât și dinafară, să aflam cele mai noi oferte de prețuri și servicii, și nu în ultimul rând să încercăm să rezolvăm și anumite situații-problemă, care pot interveni pe parcursul călătoriei și care odată rezolvate vor putea ajuta la dezvoltarea turismului românesc.” declară Miss Facebook.
Emisiunea ”Săptămâna Turistică” își propune să deschidă apetitul publicului în materie de turism, prezentând în fiecare emisiune locuri încărcate de istorie, tradiții și frumusețe și să aducă cele mai noi și utile informații necesare atunci când pornești la drum.

Articole asemanatoare
IULIA MLADIN, cautandu-l pe Fat-Frumos, da peste …Schelet Haios
MISS FACEBOOK, Iulia Mladin, seminud in sauna! FOTO!

Loading...

Comenteaza acest articol

Inca o MISS la tv: IULIA MLADIN

by   1 min
0