Tabu
Image default
PEOPLESlider

Încă un bebeluș regal! Familia prințului se mărește

O altă curte regală anunță venirea pe lume a unui bebeluș, în 2021. Este vorba despre cea a Suediei. Prințul Carl Philip și prințesa Sofia vor mai avea un copil, cel de-al treilea pentru cuplu.

Anunțul că un nou membru al familiei va veni în martie-aprilie a fost făcut chiar de către cei doi, pe contul de Instagram. Cei doi au făcut publică, cu această ocazie, și o fotografie de cuplu, alb negru, imagine de o simplitate și eleganță care impresionează.

Prințul Carl Philip, al doilea copil al regelui Carl al XVI-lea Gustaf, va deveni din nou tată în primăvara anului viitor. El și soția sa au spus într-o declarație comunp: „Suntem fericiți și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm al treilea copil, un frate al prințului Alexandru și al prințului Gabriel.”

Bebelușul va fi al optulea nepot al reginei și regelui și șaptelea în linia de succesiune la tronul suedez. Cel mai probabil, va primi un ducat, la fel ca frații săi.

Cuplul mai are doi băieți

În luna noiembrie, prințul Carl Philip și prințesa Sofia au fost diagnosticați cu Covid, având parte de simptome ușoare.

Prinţul Carl Philip, Duce de Varmland, şi Sofia Hellqvist s-au căsătorit la 13 iunie 2015 în capela Palatului Regal din Stockholm. La puțin peste an, cei doi deja deveneau părinți pentru prima oară.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, victorie mare în instanță! A câștigat un proces important

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

Reguli importante de urmat pentru ca machiajul să reziste atunci când plouă sau ninge

Andreea Damian

Părinții lui Miley Cyrus divorțează după 30 de ani de căsnicie

Andreea Damian

Eva Longoria îl sprijină pe Sacha Jafri în cea mai ambițioasă campanii umanitară din istorie

Tabu Tabu

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Andreea Damian

Scrie un comentariu