Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Încă un bebeluș regal! Familia prințului se mărește

O altă curte regală anunță venirea pe lume a unui bebeluș, în 2021. Este vorba despre cea a Suediei. Prințul Carl Philip și prințesa Sofia vor mai avea un copil, cel de-al treilea pentru cuplu.

Anunțul că un nou membru al familiei va veni în martie-aprilie a fost făcut chiar de către cei doi, pe contul de Instagram. Cei doi au făcut publică, cu această ocazie, și o fotografie de cuplu, alb negru, imagine de o simplitate și eleganță care impresionează.

Prințul Carl Philip, al doilea copil al regelui Carl al XVI-lea Gustaf, va deveni din nou tată în primăvara anului viitor. El și soția sa au spus într-o declarație comunp: „Suntem fericiți și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm al treilea copil, un frate al prințului Alexandru și al prințului Gabriel.”

Bebelușul va fi al optulea nepot al reginei și regelui și șaptelea în linia de succesiune la tronul suedez. Cel mai probabil, va primi un ducat, la fel ca frații săi.

Cuplul mai are doi băieți

În luna noiembrie, prințul Carl Philip și prințesa Sofia au fost diagnosticați cu Covid, având parte de simptome ușoare.

Prinţul Carl Philip, Duce de Varmland, şi Sofia Hellqvist s-au căsătorit la 13 iunie 2015 în capela Palatului Regal din Stockholm. La puțin peste an, cei doi deja deveneau părinți pentru prima oară.

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: De ce e bine să ceri o mărire de salariu la prânz și să faci sex la ora 22.00?

Andreea Damian

Vara asta, miresele înlocuiesc pantofii albi cu papuci moi strălucitori

Andreea Damian

De ce este important să pui „pe pauză” rutina de îngrijire a pielii cel puțin o dată pe lună

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci un machiaj de seara cu mov

realitatea

Dolly Parton, pe coperta revistei Playboy la 75 de ani

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Scrie un comentariu