Home > Lifestyle > Încă un DIVORŢ! Un CÂNTĂREŢ din Romania lasă în urmă 3 copii!

Încă un DIVORŢ! Un CÂNTĂREŢ din Romania lasă în urmă 3 copii!

Nu este pentru prima dată când cei doi se confruntă cu probleme, însă după venirea pe lume a gemenelor, lucrurile păreau să meargă într-o direcţie bună.

Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, şi soţia acestuia, Rocsana, au decis să pună capăt unei căsnicii de cinci ani de zile din care au rezultat trei copii

“După 5 ani de căsnicie, am decis de comun acord că este mai bine pentru noi să ne separam, din respect pentru tot ceea ce am construit impreună și pentru fetițele noastre. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată atât pentru fetițele noastre, cât și pentru noi. Este o decizie care privește viața noastră personala și dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu discreţie, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri pe această temă. Vă mulţumim! Doru si Rocsana Todorut”, a fost anunţul făcut de cântăreţ pe Facebook. Doru şi Rocsana au devenit soţ şi soţie în 2008, iar în urma mariajului au rezultat trei fetiţe, dintre care o pereche de gemene.

Articole asemanatoare
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Vedeta TV din Romania se marita la 2 luni dupa divort cu un barbat cunoscut pe Facebook

Loading...

Comenteaza acest articol

Încă un DIVORŢ! Un CÂNTĂREŢ din Romania lasă în urmă 3 copii!

by   1 min
0