Home > Fashion > Încălzitorul pentru nas, ideal pentru iarnă. Ai purta așa ceva după ce se lasă frigul?

Încălzitorul pentru nas, ideal pentru iarnă. Ai purta așa ceva după ce se lasă frigul?

nas

Probabil că nu o dată ai devenit ținta glumelor amicilor sau colegilor de serviciu când ai apărut cu un nas roșu de frig. Pentru că numai aerul rece de afară e de vină pentru porecla „Rudolf cel cu nasul roșu”. Ei bine, gândiți-vă serios să investiți într-un încăzitor de nas.

Nu, nu e o glumă, este o chestie foarte serioasă, la care s-a gândit o companie din Marea Britanie.The Nose Warmer Company, compania despre care vorbim, a inventat încălzitorul pentru nas. Tricotat de mână, accesoriul inedit poate veni sub formă triunghiulară şi rotundă. Deci nu te vei plictisi! Ba chiar vei asorta accesoriul cu ținuta.

Pe piaţă există însă şi modele inedite pentru cei care doresc să iasă din tipar. Cum ar fi cele sub formă de căţel, broscuţă sau chiar purceluş. Ei bine, dacă nu te-am convins, aruncă o privire peste modele de mai jos.

Trebuie să mai știi că încălzitorul de nas are un preț nu tocmai la îndemână pentru omul de rând din România. Costă 15 dolari, adică circa 60 de lei. Dar prețul se justifică prin faptul că produsul este realizat manual.

 

Articole asemanatoare
amy winehouse
Amy Winehouse, piesă nouă, la aproape 9 ani de la moartea ei
Mantea A JIGNIT-O, Gyorfi a PLÂNS: “Da’ ce am la nas de-i RÂT?!”

Comenteaza acest articol

Încălzitorul pentru nas, ideal pentru iarnă. Ai purta așa ceva după ce se lasă frigul?

by Andreea Damian   1 min
0