Tabu
HobbySlider

Incanta-ti ochii cu fotografiile Cristianei Apostol – Lacustra

Astazi Cristiana ne incanta privirile cu fotografiile ei acvatice, dar in acleasi timp tomnatice, iar noi vrem sa impartim aceasta frumusete cu voi! 

Frumusetea toamnei se regaseste peste tot in natura, iar apa reflecta aceasta minune.

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Foto: Cristiana Apostol https://www.facebook.com/cristiana.apostol?fref=ts

ARTICOLE SIMILARE

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Tabu Tabu

Albastrul clasic, culoarea anului 2020 aleasă de Pantone, ne încurajează să ne dezvoltăm gândirea

Andreea Damian

Premiile Oscar 2021. „Mank”, cele mai multe nominalizări. Lista completă a candidaţilor

Andreea Damian

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Norocul | De ce trebuie să credem în șansă

Andreea Damian

Cântăreața transgender Naomy a murit la 47 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu