Tabu
Image default
CULTURE

Încep înscrierile pentru Festivalul Internaţional de Film Anonimul. Când va avea loc

Cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Anonimul va avea loc loc între 14-20 august, la Sfântu Gheorghe, Delta Dunării. Organizatorii anunţă deschis call-ul pentru competiţiile de scurtmetraj.

Regulamentul complet şi formularul de înscriere poate fi consultat pe http://www.festival-anonimul.ro

Competiţia naţională: https://bit.ly/CompetiţieScurtmetrajeANONIMUL2023
Competiţia Internaţională: https://bit.ly/ShortFilmCompetitionANONIMUL2023

Festivalul are două secţiuni competitive pentru scurtmetraj: naţională şi internaţională. Premiile pentru fiecare dintre ele fiind de 1.000 de euro.

Festivalul ANONIMUL este un eveniment anual, competitiv, nespecializat, organizat de Fundația Anonimul. Programul Festivalului cuprinde trei secțiuni competiționale (lungmetraj, scurtmetraj ficțiune și scurtmetraj animație), dar și programe necompetitive: Panorama internațională – filme premiate la alte festivaluri din anul respectiv, omagii, retrospective, proiecții filme românești, programe speciale, dezbateri publice – realizatori de film – critici de film – invitați.

Festivalul a fost creat la inițiativa Fundației ANONIMUL, care și-a dorit un festival de film diferit, pentru filme independente și regizori tineri.

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL are loc în luna august a fiecărui an, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării – un loc magic unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, un pământ nou, cu obiceiuri străvechi. Sfântu Gheorghe e o locație izolată, ruptă de mediul cotidian, fiind accesibilă doar pe cale aeriană sau acvatică, care, în luna august a fiecărui an primește în jur de 5000 de vizitatori veniți special pentru a lua parte la ANONIMUL.

ARTICOLE SIMILARE

Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

Andreea Damian

Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

realitatea

Profil: Anastacia

realitatea

Dans ⎢ În culisele «One Shot», creația postumă a lui Ousmane Sy

Ciocîrlan

MARELE CUTREMUR se apropie! Cine prevede asta si ce zone vor fi afectate!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu