Home > beauty > A încercat tutorialul de machiaj în 37 de pași a lui Kylie Jenner. Ce-a ieșit te va amuza

A încercat tutorialul de machiaj în 37 de pași a lui Kylie Jenner. Ce-a ieșit te va amuza

Kylie Jenner are un mega-succes în afaceri. La doar 20 de ani deține o companie – Kylie Cosmetics – care a adus-o pe locul 3 în Top 100 cele mai bogate vedete din lume, realizat de revista Forbes. Mezina familiei Kardashian-Jenner deține o avere de 900 de milioane de dolari, bani agonisiți din reclame, contracte de publicitate și vânzarea de produse de frumusețe.

Kylie și-a lansat primul produs pentru buze în luna noiembrie a anului 2015, apoi a realizat o mulțime de tutoriale pe Instagram și Youtube. Foarte multe fane din întreaga lume le-au recreat și le-au postat online.

Recent, tânăra mamă a făcut un clip video pentru Vogue pentru a arăta rutina ei de make-up. Aceasta începe cu conturarea sprâncenelor, după care aplică fardul de pleoape. Abia după ce termină machiajul ochilor, pe care-l aplică cu degetele, aplică și fondul de ten.

După ce a realizat tutorialul pentru canalul de YouTube al revistei Vogue, un redactor al revistei Cosmopolitan a decis să încerce „machiajul de zi perfect în 37 de pași”al lui Kylie Jenner, de dragul cititoarelor ei. Rezultatul a fost dincolo de așteptările ei, adică dezastruoase.

Deși a respectat toți pașii din videoclip, Emma mărturisește că a folosit prea mult fond de ten, fard de obraz iluminator și fard de pleoape. Ba mai mult, i-a luat 45 de minute să-și realizeze machiajul de zi. La final, aceasta s-a simțit ca o fetiță care a scăpat în trusa de machiaj a mamei.

După ce a aplicat fardul de pleoape, aceasta și-a dar seama că lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită. Încercând să recreeze toți pașii pe care Kylie îi urma fără niciun efort, Emma a tras câteva concluzii: nimeni nu poate părăsi casa cu atât de mult machiaj pe față. Chiar și când se vrea a fi unul „natural”.

 

Articole asemanatoare
Kylie jenner
La 21 de ani, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară
kylie jenner
Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift
kylie jenner
Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta
kylie jenner
Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Comenteaza acest articol

A încercat tutorialul de machiaj în 37 de pași a lui Kylie Jenner. Ce-a ieșit te va amuza

by Andreea Damian   1 min
0